Jorge Javier Vázquez al plató de Sálvame

A cara o creu: 'Sálvame' podria haver decidit ja entre Jorge Javier i Belén Esteban

La direcció del programa no vol donar protagonisme a la 'princesa del pueblo'


Belén Esteban torna a estar en el punt de mira pels seus conflictes. Cal recordar que fa unes setmanes María José Campanario va posar-la entre les cordes amb una carta publicada a Facebook, tot i que avui volem parlar-vos del conflicte que va protagonitzar dimarts, 16 de febrer, amb Jorge Javier Vázquez

Els espectadors de 'Sálvame' van ser testimonis d'un enfrontament en directe entre col·laboradora i presentador perquè aquest últim havia ensenyat una fotografia seva en què se li pot veure la papada. Ara bé, Kiko Hernández va ser l'únic que va veure la fotografia, i és per això que Jorge Javier no entén la reacció de Belén, que va amenaçar en ensenyar fotografies del presentador. Amb tot això, Jorge Javier va manifestar que «acabes de demostrar la classe de persona que ets», i Belén Esteban va acabar abandonat el plató. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Belén Esteban ja no és intocable

Durant més de vint anys, Belén Esteban ha anat de plató en plató de televisió. Va guanyar 'Mira quien baila', contra tot pronòstic, i també 'GH VIP'. Tot això va contribuir a la idea que Belén Esteban era la gallina dels ous d'or a Telecinco i, com a conseqüència, intocable.

Però els anys passen per a tothom i en la televisió el pas del temps és molt més veloç. Apareixen nous personatges que deixen enrere les velles glòries. L'últim esbronc de Jorge Javier Vázquez a Belén Esteban deixa en evidència que la 'princesa del pueblo' ha perdut la seva corona i, per tant, la seva inviolabilitat. El català està fart de l'actitud de la col·laboradora i és per això que va decidir fer-li una pregunta fent referència a quan Jorge Javier ha demanat disculpes i ella no ha contestat: «Només a tu se't poden acceptar les disculpes? Els altres no?». 

Les conseqüències de tirar molt de la corda

No ha estat l'única vegada que Belén Esteban s'ha enfrontat a Jorge Javier Vázquez. Cal recordar que van protagonitzar un enfrontament durant el 'Deluxe' perquè Belén va criticar la gestió de la pandèmia per part del govern. En aquesta ocasió va ser el presentador qui va abandonar el plató.

Es rumoreja per Mediaset que Belén Esteban està abusant del seu poder a Telecinco i a 'Sálvame'. Ara bé, tot això podria acabar, ja que estan cansats del fet que la col·laboradora amenaci constantment en abandonar 'Sálvame' i fins i tot la seva carrera televisiva. De fet, quan Belén va abandonar el plató, les càmeres no van donar-li protagonisme i es va continuar amb el programa. 

«Normalment, quan algú s'aixeca i marxa, solen anar les càmeres darrere, els companys, Jorge... Ahir no es va aixecar ningú. No es va parlar en tota la tarda d'això! Normalment, quan marxem a publicitat, els companys parlem sobre què ha passat, i en aquest cas res», va explicar Marta López a 'Ya es mediodía'.

Ara tocarà esperar per saber si finalment Belén Esteban abandona 'Sálvame'. És més, els seus companys podrien aprofitar l'ocasió per parlar sobre la vida de la 'princesa del pueblo', tal com han fet amb Raquel Bollo, Rosa Benito o Terelu.