Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa l'enxampa plorant i assumeix que tardarà molt de temps a superar-ho

Ana Rosa preocupada per un company

Ana Rosa Quintana prepara el seu retorn a Telecinco. Està previst que en qüestió de dies es reincorpori al programa, on els companys l'esperen amb els braços oberts. Sobretot, Joaquín Prat, que no travessa pel seu millor moment personal.

Per primera vegada, es pronunciava sobre els problemes d'addiccions del seu germà. Federico irrompia als mitjans de comunicació fa unes setmanes per denunciar la seva delicada situació econòmica. Vivia pràcticament al carrer, sense mantenir relació amb la seva família.

Això va sorprendre Ana Rosa i l'entorn de Joaquín, que desconeixien completament la situació del noi. El periodista va voler oferir la seva impressió sobre les darreres imatges de Camilo Blanes, que ve de travessar una època molt complicada. Els seus problemes de salut el van obligar a romandre una llarga temporada a un centre hospitalari.

A les últimes imatges que se'n tenen apareixia amb roba molt folgada i amb la cara tapada per una mascareta. El seu aspecte tan demacrat va provocar la reacció del presentador de Mediaset. «Només cal veure'l», assenyalava Marta López a Ya es verano. Aprofitant aquest apunt, Joaquín es va voler confessar-ho davant els espectadors i va revelar la situació tan delicada que viu la seva família. Sempre amb Federico molt present a la seva memòria.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana va estar atenta a la intervenció del seu amic. | EUROPA PRESS

«Quina llàstima, quina llàstima, de veritat. Senzillament, hi ha gent que no es deixa ajudar. Que passen per circumstàncies a la vida que ni tan sols l'afecte de la família o de la parella el salven de l'infern en què està ficat». Se'l veia molt afectat per la seva situació. Continuava assegurant que «podem parlar de la realitat de Camilo, de la realitat de moltes famílies, també de la realitat de la meva».

Ana Rosa Quintana no va pensar mai que pogués parlar així del seu germà. Sempre ha estat molt discret amb tot allò que està relacionat amb la seva vida privada, però va entendre que era el moment oportú per fer-ho. Després de revelar el problema que tenia a casa seva, va intentar agafar aire i mantenir controlades les seves emocions. Confessava que «això és així i no n'hi ha més». Per finalitzar el programa, va voler enviar unes paraules d'afecte al fill de Camilo Sesto.

«Tant de bo trobi la manera de tirar endavant, sense haver de passar per aquests ingressos ni aquestes circumstàncies», va afegir. El periodista se sentia molt identificat amb la situació que estava patint el jove. A ell també li va tocar viure-ho de ben a prop amb el seu germà. 

Joaquín Prat i el seu germà
Ana Rosa està preocupada per la situació de Joaquín i el seu germà. | INSTAGRAM

El mateix Federico va ser qui va trencar el seu silenci fa un mes en una entrevista a Canal 8. Abandonava el seu anonimat per revelar la seva malmesa situació econòmica. Vivia a la Línia de la Concepción, a Cadis i es mantenia gràcies a l'ajuda dels veïns. Suposava tot un retret cap a la seva família, a qui acusava d'haver-lo abandonat en aquest moment, però els seus germans no van trigar a respondre-li.

Ana Rosa Quintana disposada a col·laborar-hi

Ana Rosa Quintana sempre s'ha mostrat disposada a ajudar el seu company i els seus amics. Li preocupa molt la felicitat de Joaquín, a qui està molt unida.

Tant el presentador com les seves germanes van voler fer un comunicat explicant la situació i la realitat que vivia. «El meu germà Federico és un ésser meravellós amb un cor d'or. És i ha estat sempre a casa, educat, afectuós, sensible i és, malauradament, també un addicte». Era la publicació d'Andrea en nom de tots els germans i de la mare Marianne. Explicava que des de «fa més de 12 anys» que estan al seu costat intentant donar-li un cop de mà. En aquest temps l'han acompanyat a «nombrosos tractaments» perquè abandonés les addiccions.

Ana Rosa és conscient que és un tema molt delicat. Només els que ho pateixen de prop saben a què es refereixen Joaquín i el seu entorn.

▶️ Vídeo del dia