Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera parla del nou xicot i revela què ha fet amb la seva filla petita

Carlota Corredera ha reaparegut per confirmar els rumors

Carlota Corredera va trencar per sorpresa amb els seus companys de Sálvame, es va allunyar del programa i ha estat més de mig any lluny de Telecinco. Està encantada amb la nova vida, però la cadena li ha donat una nova oportunitat i ha acceptat el repte. Presentarà un nou programa produït per La Fábrica de la Tele, empresa per a la qual ha treballat durant més d'una dècada.

Carlota Corredera ha estat en un lliurament de premis que se celebrava a Madrid i ha revelat què ha passat amb la seva filla. Passava molt de temps fora de casa, així que ha aprofitat la seva ruptura amb Sálvame per gaudir de la petita. Tot i això, segueix considerant al programa la seva família, per això està pendent de tots els col·laboradors.

▶️ Vídeo del dia

«Els meus companys són la meva família, anem on anem i ens trobem novament o no en el camí professional. Lozano s'opera demà, sé que Belén i que Chelo estan millor i tots han estat pendents de mi», comenta. Més endavant ha deixat clar que es va allunyar de la petita pantalla per decisió pròpia, necessitava recuperar forces.

Carlota, amb tota sinceritat, ha explicat en què ha invertit el temps lliure. «Estic contenta, han estat sis mesos d'operació 'detox', jo ho deia de debò, no mentia», comença dient en la seva última intervenció. Segons ha explicat, la petita de la casa és la que més ha notat el canvi, perquè han pogut estar juntes.

Carlota ha revelat què ha passat amb la seva nena des que va trencar amb el programa de Jorge Javier Vázquez. Han espremut al màxim les vacances de la presentadora, per això han viatjat i han fet tota mena d'excursions. La comunicadora torna a ser la mateixa i té moltes granes de tornar a Telecinco, el seu nou espai ja està preparat.

Carlota Corredera aprofita per confirmar el rumor

Carlota ha confirmat el que els seus antics col·laboradors de Sálvame porten insinuant molt de temps: es troba millor que mai. «He viatjat i he estat molt amb la meva nena i el meu marit, han estat mesos xulos». Més endavant ha reconegut que està al corrent de què ha passat a Mediaset, ja que sempre està disposada a ajudar els seus companys.

Fotomuntatge d'Agustín Etienne i Olga Moreno
Carlota Corredera dona la seva sincera opinió i el seu suport a Olga Moreno | Trendings

Corredera també ha parlat del tema del moment: Agustín Etienne, el nou xicot d'Olga Moreno. Promet que a tothom li desitja «el millor» i no veu inconvenient que l'empresària s'hagi tornat a enamorar. «Si els va bé i els agrada i han canviat la seva relació professional per una de personal m'alegro per ells».

La presentadora pot opinar amb més contundència que ningú, ja que és una gran professional i maneja informació de primera categoria. Ha intentat estar lluny de la crònica social, però és impossible que no n'estigui informada perquè estima la seva feina. És cert que ha estat més amb la seva filla que pendent de la televisió, però reconeix que és impossible allunyar-s'hi de manera completa.

Carlota Corredera fa una confessió interessant

Carlota ha explicat què ha fet amb la seva filla Alba durant el temps que ha estat allunyada del focus mediàtic. Es va proposar no veure Sálvame per descansar, però admet que no li ha estat possible complir el propòsit amb rotunditat.

És veritat que no el consumeixo com el consumia, però és impossible no saber què passa. Si ara Jorge Javier és trending topic ho sé perquè estic a les xarxes, a la vida i al món».

Carlota Corredera amb un vel de núvia
Carlota Corredera segueix al corrent del que passa amb els seus excompanys de feina | GTRES

Corredera no només ha opinat dels seus antics companys, a qui desitja el millor, ha fet el mateix amb Olga Moreno. No li guarda rancúnia, per això ha parlat en bon to de la seva nova parella i ha confessat la seva sorpresa. Ningú esperava que l'andalusa trobés l'amor als braços del seu representant, amic d'Antonio David Flores.