La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Ana Rosa no calla: «Moltes coses que diu Rocío Carrasco no ajuden»

La presentadora segueix donant suport a Rocío Flores i qüestionant l'actitud que mostra la seva mare a la docusèrie

La tempesta produïda pel testimoni de Rocío Carrasco a Telecinco ha generat un debat social enorme que s'escenifica cada dia als platós de la cadena televisiva. Periodistes i col·laboradors donen la seva opinió sense embuts i es posicionen al respecte, sent els tertulians de l'espai matinal 'El programa de Ana Rosa' els més partidaris de defensar Rocío Flores, que ara ja forma part de l'equip del programa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La postura d'Ana Rosa Quintana al cas Rocío Carrasco

Ana Rosa Quintana ha estat una de les figures més crítiques amb l'actitud i el testimoni de Rocío Carrasco. Si bé és cert que la presentadora no ha volgut valorar la veracitat del relat de Rociíto, especialment pel que fa als episodis de maltractaments presumptament comesos per Antonio David, sí que s'ha mullat a l'hora de parlar de la relació que té amb els seus fills.

En aquest conflicte, per dir-ho d'alguna manera, Ana Rosa Quintana s'ha posicionat fermament a favor de Rocío Flores. Algunes vegades la periodista ha manifestat que no entén que una mare hagi estat tants anys distanciada dels seus fills. «Sigui de qui sigui la culpa, segueixen sent els seus fills», ha insistit. A més, ha mostrat rebuig a la decisió de Rocío Carrasco d'explicar la relació que té amb els seus fills en un plató de televisió sense haver parlat abans amb ells, ja que per culpa seva, Rocío Flores pateix «una persecució, una revictimització» i viu una situació «molt injusta».

Ana Rosa critica que Rocío Carrasco doni per perduts els seus fills

Precisament, a l'últim programa, la presentadora ha insistit en aquesta qüestió criticant l'actitud de Rocío Carrasco a la docusèrie 'Contar la verdad para seguir viva' quan parla de la reconciliació amb els fills. «Una pregunta: la Rocío vol fer creu i ratlla? Pel que fa a terceres persones, jo crec que moltes coses que la Rocío Carrasco diu no ajuden, independentment del seu testimoni», ha dit Ana Rosa deixant entreveure que se sent pertorbada pel fet que Rocío Carrasco hagi donat per perduda la relació amb els seus fills, encara que els joves estiguin disposats a acostar postures amb ella.

Cal recordar que Rocío Flores va enviar un missatge molt contundent a la seva mare des del plató del programa. La jove va negar que el seu pare la manipuli i va confessar que ha trucat a la seva progenitora en diverses ocasions, un discurs que la mateixa Ana Rosa va aplaudir i gràcies al qual la jove va rebre moltíssim suport a les xarxes socials. «Ahir vaig trucar a la meva mare una altra vegada, dues vegades, i no em va agafar el telèfon. L'única manera que tinc de contactar amb ella és públicament, pel que veig. Mama, els teus fills no te'ls ha pres ningú; els teus fills som aquí, la teva filla i el teu fill. Agafa el telèfon, truca'ns, parla amb nosaltres, seu amb nosaltres, de veritat, parla amb nosaltres a casa», deia la filla d'Antonio David amb la veu entretallada.

Tot i donar suport al discurs de Rocío Flores, Ana Rosa entén que Rocío Carrasco no agafi el telèfon a la seva filla perquè hi ha un conflicte de fons molt gran i molt difícil de solucionar amb una simple trucada: «El problema és que no han tingut relació durant tots aquests anys...». No obstant això, la presentadora sempre s'ha mostrat esperançada perquè la situació acabi bé, almenys pel que fa a la qüestió maternofilial, i creu que encara hi ha temps perquè mare i fills tornin a estar units: «Els seus fills l'esperen, no els ha perdut», afegia la presentadora.