Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Ana Rosa Quintana perd suports per la seva última decisió des de casa

Ana Rosa ha decidit incorporar un dels seus programes a una figura molt controvertida

Ana Rosa Quintana ja fa uns quants mesos que està apartada de la televisió. Tot i això, segueix amb molta atenció tot el que passa al seu programa i a la resta d'espais de la productora que dirigeix. Així, des de casa, tracta de gestionar el millor que pot els diferents formats d''Unicorn Content'.

El magazín del matí l'ha deixat en bones mans, confiant plenament en els seus substituts: Joaquín Prat, Ana Terradillos i Patricia Pardo. Però, també es pot dir el mateix de Sonsoles Ónega, l'encarregada de conduir 'Ya son las ocho'.

No obstant això, Ana Rosa ha comprovat com a última hora de la tarda no es complien amb les expectatives marcades, ja que hi havia molta confiança posada en aquest projecte, però el suport de l'audiència no hi ha acompanyat.

Això l'ha portat a prendre una decisió dràstica, que potser no és del gust d'algunes persones del seu entorn. Es tracta de la incorporació d'un nou fitxatge al seu equip de col·laboradors per a 'Ya son las ocho'. El personatge en qüestió és Jorge Javier Vázquez.

Ana Rosa Quintana fent una videotrucada des de casa seva
Ana Rosa Quintana segueix amb molta atenció tot el que passa als seus espais | Mediaset

Durant unes hores deixarà el paper de presentador per seure a la taula i debatre amb la resta de tertulians. La notícia es va donar a conèixer aquest dimecres, i el badaloní va ser l'encarregat d'anunciar-la.

Així, emprèn un nou projecte professional que l'il·lusiona molt i que té el propòsit d'aconseguir l'enlairament desitjat de l'espai. En principi, només acudirà un cop a la setmana i intentarà aportar la seva visió sobre els temes d'actualitat que es debatin.

«Seré col·laborador una vegada a la setmana a 'Ya son las ocho', és el meu nou programa», confirmava. Explicava que «em ve de pas i bé d'horari. Des d'aquí, només he de canviar de plató, m'hi fico i després soparé».

Així mateix, no suposarà un gran canvi a la seva vida, acostumat a quedar-se a les instal·lacions de 'Mediaset' fins tard. Davant d'això, tot apunta que es tractaria d'una gestió personal d'Ana Rosa Quintana, qui sempre ha dit que manté una bona relació personal amb el presentador. Tot i això, hi ha hagut una cosa que els ha anat distanciant.

Les crítiques des de 'Sálvame' i la seva productora al programa de la periodista s'han repetit amb força freqüència en els darrers mesos. Sobretot arran de l'emissió de la docu-sèrie de Rocío Carrasco. En concret, els acusaven de blanquejar els presumptes maltractaments d'Antonio David, de no recolzar la defensa a Rociíto.

Arran d'això, es va crear un ambient força hostil entre tots dos espais, encara que ningú ho volia confirmar. La guerra va empitjorar encara més la setmana passada quan el magazín de Jorge Javier va fer una entrevista a la reportera Marta Riesco. Encara que sempre s'havia negat a parlar, no va tenir cap inconvenient a trencar el seu silenci amb un programa rival.

Ana Rosa Quintana sempre va treure importància a la rivalitat

Ana Rosa Quintana ha intentat sempre restar transcendència a aquests conflictes entre productores. De la seva boca mai ha sortit una mala paraula cap a 'La Fábrica de la Tele', ni tampoc en sortirà. Ella està centrada en els seus projectes i res aconsegueix desestabilitzar-la.

L'últim moviment fet a 'Ya son las ocho' sap que li pot reportar molts beneficis, ja que es tracta d'una jugada que molestarà als directius de 'Sálvame', però que també els servirà per guanyar en audiència. Encara que només sigui una col·laboració setmanal, Jorge Javier Vázquez compta amb molta embranzida.

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató del programa de Telecinco, Fresh Noche
Ana Rosa aposta fortament per Jorge Javier | Telecinco

De moment, ell ja s'ha retrobat en un plató amb Rosa Benito després de sis anys sense coincidir. De fet, el de Badalona va aprofitar l'ocasió per recriminar-li que no estigués a l'altura amb la neboda: «Rocío ha explicat que ha passat por i Rosa no ha sabut comprendre-la», ha apuntat.

Ana Rosa Quintana sap que el seu nou company pot aportar molt al format que presenta Ónega. A més a més, sap que té garantida la polèmica i la confrontació, i alhora aconsegueix 'robar-li' la productora rival el seu presentador estrella.