Fotomuntatge dels rostres d'Elia Muñoz i el seu pare Julián Muñoz

Elia, la filla malalta de Julián Muñoz, envia un avís als seus pares

Elia Muñoz Zaldívar ha de continuar treballant perquè el seu negoci té problemes

Elia Muñoz Zaldívar forma part de la història de la premsa del cor i durant molt de temps ha estat en boca de tots els periodistes. Lamentablement, l'última notícia que ha protagonitzat és força trista: pateix càncer i està lluitant contra la malaltia. La seva mare, Mayte Zaldívar, va confirmar els rumors i va explicar que l'única cosa que necessitava la seva família era «un miracle».

Julián Muñoz ha decidit treure a la llum tot el que sap per posar fi al regnat mediàtic de la seva exparella Isabel Pantoja. Ha protagonitzat un documental anomenat 'No es la hora de la venganza' i les seves declaracions han fet parlar. Tot fa pensar que la tonadillera està destrossada, ja que els seus secrets estan més exposats que mai.

Imatge d'Elia Muñoz i Mayte Zaldívar passejant pel carrer
Elia Muñoz i Mayte Zaldívar sempre han estat molt unides. | Europa Press 

Elia Muñoz s'ha convertit en víctima col·lateral del documental que el seu pare Julián ha protagonitzat a Telecinco. Cal no oblidar que està lluitant contra una malaltia greu, així que ara necessita descansar i no alterar-se. Fonts properes asseguren al portal 'JALEOS' que té «moments de baixada» constantment, encara que no pararà fins a vèncer el càncer.

La jove ha enviat un missatge molt important als seus pares Julián i Mayte: no pararà fins a recuperar-se. El seu comportament amb la premsa ha estat brillant des que va saltar la notícia, ja que en cap moment no s'ha enfrontat als periodistes. De fet, va parlar amb 'JALEOS' per corroborar que el que s'estava explicant sobre ella era cert.

Volia deixar clar que els rumors eren veritat i que havia d'estar tan relaxada com fos possible. «Perdoneu que sigui força concisa, però avui em trobo regular i el que s'ha dit és cert», va declarar després de sortir la notícia. No sense abans demanar disculpes per «no poder dir res més», un gest que ha estat aplaudit per tots els experts en crònica social.

Elia Muñoz Zaldívar segueix treballant: «És forta»

Elia Muñoz s'ha compromès a tenir una vida normal i pretén que la seva família no es preocupi gaire. Fonts properes asseguren que «és forta i està sencera», motiu pel qual ha decidit continuar treballant per mantenir la ment ocupada. Regenta un negoci al costat de la seva parella que no està passant per un bon moment i farà tot el possible per solucionar els problemes.

Julián Muñoz al costat de la seva filla, Elia Muñoz.
Elia Muñoz ha preocupat el seu pare, Julián Muñoz. | Europa Press 

«Mentre pugui i sigui possible, Elia estarà treballant perquè el negoci ha passat per mals moments i cal posar-hi ganes». Aquestes paraules han suposat el principi del final, ja que donen a entendre que la jove té força per continuar lluitant. El seu entorn assegura que és conscient que pateix una malaltia greu, però no vol donar-hi importància.

Mayte Zaldívar està molt pendent de la seva filla i intenta no donar «massa voltes» al problema. L'antiga alcaldessa consort de Marbella s'ha proposat estar millor que mai per donar suport a Elia, que necessita la seva ajuda. Sempre han estat una família unida i el càncer no ha fet més que enfortir-ne el vincle.

Elia Muñoz aconsegueix l'impossible

Elia ha aconseguit que els seus pares enterrin la destral de guerra i fonts de total solvència asseguren que la reconciliació és un fet. «Julián i Maye sempre han donat suport a Elia, però abans el dolor i el passat no els deixava portar bé». L'exmatrimoni s'ha adonat que ara han de fer equip per lluitar contra un enemic poderós: el càncer de la seva filla.

Julián Muñoz està penedit perquè creu que al llarg de la vida no ha estat tant com voldria amb la seva filla. Fa responsable Isabel Pantoja d'aquest atreviment, que suposadament el va manipular per aïllar-lo de tothom.