Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana preocupa amb l'últim cop: la seva salut li impedeix tornar

Un nou problema podria endarrerir la tornada de la presentadora aquest setembre

Ana Rosa Quintana estava molt il·lusionada de poder tornar a la petita pantalla després de mesos allunyada de Telecinco. La presentadora continua immersa en la seva lluita contra el càncer, però s'ha mostrat en tot moment optimista i amb moltes ganes d'enfrontar-se a tot allò que vingui.

Lamentablement, la malaltia s'ha tornat a interposar en els seus plans, i pot ser que la reina dels matins no es pugui reincorporar tan aviat com li agradaria.

Tal com han compartit des del seu voltant més proper «la presentadora està pendent d'unes proves mèdiques i s'incorporarà a finals de mes al seu lloc de treball si així ho decideix el doctor que tracta la seva malaltia».

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
Fotografia d'Ana Rosa Quintana a la plaça de toros Las Ventas a Madrid | GTRES

«Encara està tot a l'aire, tot i que ella està desitjant tornar-hi», asseguren. Per tant, tot dependria de l'evolució que la presentadora hagi tingut aquests darrers mesos.

Era a finals de l'any passat quan Ana Rosa decidia compartir amb la seva audiència la complicada situació que estava travessant i que la portava a donar-se un temps.

«Avui parlaré de mi. Normalment no he faltat a la meva cita amb vosaltres, ni tan sols a la pandèmia, però estic tan agraïda a tots els que m'heu portat aquí durant aquests disset anys que he de compartir amb vosaltres el més dur que m'ha passat a la vida», reconeixia.

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb els seus companys de productora.
Ana Rosa Quintana, acompanyada dels seus companys i amics. | GTRES

«Avui em vull acomiadar per una temporada, espero que no sigui gaire llarga. M'han trobat càncer en una mama», anunciava a punt de les llàgrimes.

«Vaig començar aquest programa quan els meus fills tenien poc més d'un mes i han passat moltes coses. Algunes meravelloses, la majoria, i també disgustos, perquè això és la vida», afegia al seu comiat, no sense abans prometre que tornaria ben aviat.

▶️ Vídeo del dia

Ana Rosa Quintana, amb moltes ganes de tornar al seu lloc de treball

«M'han detectat un carcinoma en una mama. Afortunadament està localitzat, no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató, d'aquests companys que també són la meva família i que seguiran amb vosaltres», apuntava.

«Estic tranquil·la, confio en els meus metges. Soc una afortunada per tenir tant d'amor al voltant. Espero que tot tingui un final feliç i afortunadament la investigació i la medicina han avançat moltíssim en el càncer de mama. Això sí, vull recordar-vos a totes les dones la importància de no deixar passar una revisió», remarcava.

Poc després, la presentadora es deixava en públic molt recuperada. «Em trobo estupendament. Estic bé, ja començant la vida una altra vegada. Ja això crec que ho hem superat, ja ho veurem», deia als seus companys.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana apareixia molt canviada i gairebé irreconeixible | EUROPA PRESS

De fet, era Joaquín Prat qui anunciava que la seva cap «tornaria molt aviat, podem dir que al setembre ja estarà aquí». Unes molt bones notícies que ara s'han vist entelades per la preocupació davant l'incert futur de Quintana.

Però del que no hi ha dubte és que el seu equip i companys l'han trobat molt a faltar. «Aquest equip és com una família i entre els uns i els altres hem suportat l'absència. Però tenim moltíssimes ganes que torni», assegurava Bea Archidona.

Imatge d'Ana Rosa Quintana pel carrer.
Foto d'Ana Rosa Quintana en la seva última aparició pública a la plaça de bous Las Ventas de Madrid | Europa Press

«Pel seu caràcter i pel seu carisma omple el plató i la redacció. Aquest és el seu programa, porta el seu nom, i hi ha d'estar; estem desitjant que torni», deia sobre l'empremta que ha deixat Ana Rosa.

«Estic en un repte que s'ha d'afrontar agafant el toro per les banyes i per totes. Estem parlant d'estiu, quan els companys deixen el llistó molt alt, i òbviament més ella», reconeixia Archidona.

«Els estic fent cas, gaudint i donant el màxim, perquè no es mereix menys», afegia.