Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb posat seriós

Ana Rosa Quintana s'amaga després de confirmar-se la ruptura

La periodista ha preferit mantenir-se allunyada de la situació i no comentar res

Ana Rosa Quintana fa mesos que està allunyada de la televisió a causa del tractament contra el càncer a què s'està sotmetent. No obstant això, al llarg de tot aquest temps ha fet acte d'aparició pública, a la petita pantalla o a les xarxes, en moments puntuals. I ara s'esperava que amb la separació tan sonada que hi ha hagut al seu programa també opinés o fes alguna intervenció, però res.

La periodista ha preferit mantenir-se al marge dels mitjans i no fer cap comentari sobre el tema. Sembla que no vol pronunciar-se sobre el distanciament de Marta Riesco i Antonio David Flores.

Ana Rosa Quintana està al corrent del que ha passat

La presentadora encara estava al capdavant de l'espai dels matins de Telecinco, 'El programa de Ana Rosa'quan va saltar la notícia que Marta Riesco estava amb Antonio David Flores. En aquell moment, no va dubtar a donar suport a la reportera i fins i tot li va donar consell. Tant és així, que va ser l'encarregada de llegir el comunicat que la jove va fer per a demanar que es respectés la seva vida privada.

No obstant això, des que Quintana no hi és, la noia és la protagonista absoluta del programa dels matins de Telecinco, on ha parlat dels seus sentiments i ha ensenyat el regal que el seu nòvio li va fer per al seu aniversari. No obstant això, fa uns dies l'excol·laborador i ella van trencar la relació.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana, gran suport de Marta Riesco, ha vist com la periodista ha deixat el seu nòvio en directe | Catalunya Diari
 

Riesco no ha dubtat a posar-ho de manifest en directe. Ho ha fet després que ell es quedés a Màlaga i no assistís a un dinar amb els sogres i tampoc a la seva festa d'aniversari. Dues absències que l'han portat a anunciar que han tallat. «Ho he fet per amor propi i per dignitat. No ho puc consentir més», va dir a plató.

«Estic farta d'aquesta situació, d'estirar un carro on només hi soc jo». Això sí, corren rumors que el motiu de la ruptura és que ell no vol tenir més fills.

Ana Rosa Quintana descobreix com està la parella

Després d'aquesta decisió, ella s'ha assegut una altra vegada al programa matinal de Telecinco per a explicar què ha passat des de llavors. I, entre llàgrimes, ha estat molt clara: «No m'agrada estar així. A mesura que anaven passant els dies, la situació ha anat empitjorant, perquè pensava que, òbviament, si veus la teva nòvia plorant a la televisió, fas alguna cosa perquè se senti millor».

Marta Riesco a 'El programa de Ana Rosa'
Ana Rosa ha escoltat com Marta ha dit que està molt decebuda amb Antonio David | Telecinco

I ha afegit: «Pensava, per descomptat, que tem trucaria, però no ha estat així. Avui m'he aixecat bastant malament. Per mi és una situació molt difícil, perquè no vull victimitzar-me ni fer veure que ell és una persona que no està actuant bé».

«Simplement, hem tingut molts problemes al voltant de la relació. Crec que jo he lluitat moltíssim i que he fet que tothom se'm tirés a sobre. No m'importa, perquè penso que si hi ha alguna cosa a la vida pel que s'ha de lluitar és l'amor, i és el que sento».

Aquí no ha quedat tot, ja que no ha dubtat a 'arremetre' contra el seu exnòvio. Ho ha fet dient: «Em sento molt decebuda, perquè no puc justificar el que està passant. No dic que sigui dolent. Estic enamorada d'una persona que crec que és extraordinària».

Ana Rosa Quintana és conscient del seu comportament

La periodista segur que ha escoltat les declaracions de la reportera, perquè no es perd cap programa. I precisament per això deu haver sentit la jove dir que el malagueny està actuant d'una manera peculiar. Sí, perquè Marta ha reconegut que «no soc l'única persona que no sap alguens coses d'ell».

«A la gent del seu entorn més proper tampoc li agafa el telèfon. Sé que no està bé psicològicament. Aquest últim any li han passat moltes coses, com bé sabeu».

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Després de la ruptura amb Marta, Antonio David s'ha aïllat totalment | Catalunya Diari

En aquest punt, se li ha preguntat sobre l'excusa que Antonio David li va donar per no assistir a la festa d'aniversari. I aquí ha sigut més cauta, ja que ha afirmat: «No puc explicar l'argument perquè implica altres persones. Però, al final, la culpa la té ell, perquè és qui ha de posar les cartes sobre la taula, de la mateixa manera que jo les he posat».

«Des del minut u, ni a ell ni a mi se'ns han posat les coses fàcils. Jo, com que no tinc fills, potser he tirat endavant amb tot. Ell no ho ha pogut fer perquè és un gran pare, i per aquest motiu no ha pogut posar tota la carn a la graella».

Així mateix, ha indicat que «fa molt que està separat, i hem esperat el temps necessari per a fer el menor mal possible. I crec que ja havia arribat el moment que jo gaudís, que pogués sortir al carrer, ser feliç, fer coses que fan les parelles. He respectat el temps que m'ha demanat, però al final no ha pogut ser».