Primer pla de Roberto Leal.

Roberto Leal llença la tovallola i ja li ho ha comunicat a la seva dona

Roberto Leal abandona la seva cadira a 'Pasapalabra' després del que ha passat al programa

Roberto Leal té un gran sentit d'humor. El presentador sevillà és un dels presentadors més estimats d'Antena 3 i posar-lo al capdavant de Pasapalabra és part de l'èxit del format.

Leal sap com fer que l'audiència s'ho passi bé: té una persona alegre, juga, balla i es diverteix sempre al programa. Pasapalabra, de la mà de Roberto Leal, és líder indiscutible d'audiència, ja que és molt popular.

Una de les claus de l'èxit de Pasapalabra és la combinació perfecta entre humor i cultura. També els concursants són molt importants. Entre ells, i després de l'expulsió de Jaime Conde, hi destaca Orestes Barbero, que segueix imparable victòria rere victòria.

Muntatge amb fotos d'Orestes Barbero i Roberto Leal.
Orestes Barbero va provocar que Roberto Leal s'aixequés de la seva cadira | Antena3

Tot i això, tot té un límit i Roberto Leal no ha pogut evitar abandonar la seva cadira després del que ha fet Orestes en directe.

Roberto Leal abandona la seva cadira de Pasapalabra

Leal és simpàtic i li agrada l'humor. Tot i això, hi ha bromes i gràcies que provoquen l'efecte contrari al buscat. Això mateix va passar quan Orestes va explicar un acudit en directe.

Leal donava a triar, per a la prova de música, entre dos grups mítics: Abba o AC/DC. Sens dubte, dos estils molt diferents.

«Jo sóc molt rocker, però just m'agrada molt Abba, agafaré Abba». No obstant això, no podia evitar explicar un dels seus acudits sobre AC/DC. Roberto Leal ja tremolava, ja que no és la primera vegada que el jove decideix improvisar alguna ocurrència, gairebé sempre bastant dolenta.

«S'obre el teló i apareix un home tal que així», com podeu veure a la foto d'avall. «Es tanca el teló, quin grup acaba d'interpretar?»

Imatge d'Orestes Barbero fent un acudit.
Roberto Leal es temia el pitjor amb l'acudit que li van explicar en directe i va encertar | Antena3

«Hace de C», o cosa que és el mateix AC/DC. «Mare meva», se sent a Roberto Leal mentre el públic comença a riure tímidament i aplaudir més per obligació que per una altra cosa.

Roberto, amb cara de sorpresa, decideix no dir res, s'aixeca de la seva cadira i surt del plató, seriós i capcot.

Orestes, sense fer cas, seguia amb la seva barreja entre humor i cultura general. «Abba, que a més significa 'papaíto' en hebreu antic, Jesucrist anomenava el seu pare 'Abba'».

Roberto Leal crida a seguretat

Roberto Leal no donava crèdit. «Seguretat, pot entrar algú i parar això, si us plau?».

Goyo Jiménez ho va resumir en poques paraules: «No hi ha sou ni premi que justifiqui això». Al que Leal deia: «que no, que no, si m'ho han donat per això».

Tot va acabar amb rialles nervioses i aplaudiments generals. La veritat és que Orestes Barbero, amb el seu humor tan estrany, s'ha convertit en un dels participants més estimats de Pasapalabra. A més, l'afecte que li té Roberto Leal, malgrat els seus acudits dolents, és més que evident.

No és la primera vegada que Roberto Leal al·lucina amb els acudits dolents d'Orestes. Són molts dies i algunes de les bromes d'Orestes han deixat sense paraules el presentador. Aquí en van alguns exemples:

«Aquí estic, contentíssim. Jo també soc comptable. Se'm pot explicar, soc un».

«Si mor Superman i vas de negre, ets ¿Lex Luthor?».

«Com et dius? Maria de l'O. Eh? O. Ah!».

▶️ Así es la mujer de Roberto Leal: La curiosa historia de amor que les unió

Les cares de Roberto Leal al llarg dels programes en què li toca bregar amb el sentit de l'humor d'Orestes són un poema. De fet, el jove sempre presumeix del seu gran sentit de l'humor amb els seus acudits. A més, té l'habilitat especial de tenir un acudit preparat per a cada moment o tema dels que surten al programa.

Haurem de continuar veient les cares de patiment que posa Roberto Leal davant de l'humor d'Orestes Barbero.