Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana avisa del que passarà aquest octubre

Ana Rosa parla clar sobre el seu futur

Ana Rosa Quintana reapareixia aquest dissabte en un esdeveniment organitzat per la seva productora. Se la va veure amb bon aspecte i amb un canvi de look que va cridar l'atenció. Lluïa uns cabells rossos i molt afavoridors.

Per posar davant de les càmeres es va envoltar de la seva gent. Joaquín Prat, Sonsoles Ónega i Patricia Pardo van voler estar al seu costat en aquell moment tan especial. Amb molta naturalitat, ha volgut informar sobre el seu estat de salut.

Ana Rosa es va apartar de la televisió el mes de novembre passat per centrar-se en el tractament d'un càncer que li havien diagnosticat. Sabia que necessitaria temps per fer front a la malaltia i així ha estat. S'ho ha pres amb molta calma i optimisme.

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb els seus companys de productora.
Ana Rosa Quintana va voler envoltar-se dels seus amics i companys de feina. | GTRES
 

En tot moment, ha conservat la il·lusió. Encara que no aparegués davant de les càmeres, continuava molt implicada en el dia a dia de la seva productora. Els seus companys la mantenien informada de tot el que passava al seu espai.

Com sol ser habitual en ella, va intentar transmetre molta vitalitat en el seu retrobament davant dels mitjans. «Estic molt bé. Ho he estat durant tot el procés, que és dur, no ho negaré», subratllava.

Assenyalava que «havia tingut sort i ho ha portat força bé». En aquest temps ha notat el suport dels seus. «He sentit l'afecte de tots els companys, ha estat impressionant, perquè al final és molt de temps, han estat set mesos», recordava.

Explicava orgullosa que «cada dia, tots, tots, fins a l'últim redactor, la sastressa, el regidor...» s'havien preocupat per ella. Considerava que «ha estat preciós, però m'ho podia haver estalviat, la veritat», apuntava amb un somriure.

Ana Rosa Quintana va estar acompanyada en tot moment pel seu equip de treball. Quan va decidir deixar la televisió l'any passat sabia que deixava el programa en mans dels millors. A més de bons professionals, també eren els seus amics.

Durant aquests mesos s'han recordat moltes vegades en antena de la seva cap, a qui enviaven mostres constants d'afecte i missatges de suport. Tot això li arribava a la comunicadora, que rebia amb molt d'entusiasme aquests gestos.

En la seva reaparició no va passar desapercebut el canvi d'imatge. Va explicar que «de la necessitat, la virtut. Sempre vaig pensar que quan deixés la tele m'havia de tallar els cabells i tenyir-me'ls de platí, però encara estic a mig camí».

«M'ha de créixer una mica més, això no estava preparat», admetia. En qualsevol cas, tothom coincidia en com de bé li quedava el look, que li aportava una imatge més juvenil.

Ana Rosa Quintana prepara la seva tornada a la televisió

Ana Rosa Quintana està ansiosa per tornar a la televisió. En qualsevol cas, abans es vol recuperar del tot i recarregar energies per al proper inici del «curs escolar».

Augura que ve «una tardor calenta» i no se la vol perdre per res del món. Possiblement mai no ha estat tant de temps allunyada de la televisió. «Jo vull ser-hi quan passi el que hagi de passar, que jo espero que passi el que vull que passi», va dir.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa llueix una nova imatge més juvenil. | Europa Press

 

Un missatge una mica enigmàtic que pot amagar moltes interpretacions. En qualsevol cas, el més important és que la periodista ja es troba a la recta final de la malaltia.

En aquesta intervenció pública, Ana Rosa es va mostrar amb molta vitalitat i amb un bon aspecte. De moment, es prepara per a unes vacances al sud d'Espanya i al setembre confia estar als matins de Telecinco.