Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores revela al seu germà el secret a veus sobre el seu pare

Rocío Flores li ha donat a conèixer una dada molt rellevant

Rocío Flores, a part de la portada que ha protagonitzat aquests dies, torna a estar al punt de mira per la seva família. L'estrena de la segona part de la docu-sèrie de la seva mare ha fet que el seu clan sigui novament protagonista de la premsa rosa.

És més, això ha propiciat que hagi conegut una dada sobre el seu pare, Antonio David, que no ha dubtat a confessar el seu germà. Es tracta d'una informació que ha estat revelada i que s'ha rumorejat en el darrer any especialment. Ens estem referint que el malagueny era 'temut' per 'La Jurado'.

Rocío Flores coneix que les xerrameques eren certes

La filla gran d'Antonio David és perfectament conscient que la seva imatge ha quedat en dubte especialment l'últim any. I el motiu és que la seva mare va deixar de manifest a la primera part de la seva docu-sèrie el calvari que ha viscut per culpa de l'exguàrdia civil. En concret, el va acusar de maltractaments i de violència vicària.

Aquest testimoni va donar lloc a tota mena d'informacions que indicaven que la mare de Carrasco coneixia la situació que ella va viure. I no només això, sinó que sabia perfectament del qual Antonio David era capaç de fer. Per això va ser força cautelosa respecte a qui va ser el seu gendre.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Flores ha sabut que la seva àvia materna tenia por al que pogués fer Antonio David | GTRES

Aquestes dades ara han estat confirmades per una persona: María Patiño. Així, la presentadora de Socialité ha relatat una experiència personal que va viure amb Rocío Jurado que les avala.

Exactament ha explicat: «Explicaré una cosa per primera vegada perquè vegin que 'La més gran', a la qual jo no vaig tractar personalment, però sí professionalment, tenia certa por a Antonio David. A mi ella, la darrera vegada que va sortir de l'hospital, em va demanar i em va pregar que no fos crítica amb ell».

«M'ho va demanar per protegir la seva filla. A mi, a qui no soc ningú, m'ho va demanar. Ho va fer perquè tenia por que les conseqüències les patirien els seus nets i la seva filla», prosseguia.

Rocío Flores veu confirmar-se el testimoni de la seva mare

La col·laboradora d'El programa de AR ha vist que les paraules de Patiño avalen el que la seva mare ja va explicar a la seva sèrie. És a dir, al 'pànic' que la cantant de Chipiona tenia a qui era el pare dels seus nets. Entre altres episodis que demostraven allò, per exemple, es va referir a la primera vegada que l'andalús va acovardir la cantant.

Carrasco va exposar que va passar quan li va comunicar al seu marit que s'havia de separar. Ell en conèixer la seva decisió va deixar anar: «Et separaràs? Doncs et cagaràs, no sabràs d'on vindrà. T'aixecaràs d'una i te'n vindrà una altra».

Aquestes paraules, segons sembla, van ser escoltades per Rocío Jurado i «va començar a pujar les escales com un cavall de carreres dient 'La meva filla què?'. En arribar ell li va dir: 'Tu calles, tu no coneixes Antonio David Flores' i aquí la va acollonir, va callar, es va girar i se'n va anar».

«Aquesta ha estat l'única veritat que ell ha dit en tota la vida i l'ha complert. Ell sabia el pànic que la meva mare tenia a qualsevol tipus d'escàndol perquè ella no es volia veure ficada en res d'això. I ell sabia perfectament la manera com l'havia d'atemorir i així ho va fer», relatava Rociíto.

Muntatge Rocío Flores i la seva mare Rocío Carrasco
Rocío Flores s'ha vist confirmar el que ja va explicar la seva mare | Catalunya Diari

A això va afegir: «Ella va ser molt valenta i va pujar les escales d'aquesta manera, però va aconseguir callar-la, va saber acollonir-la. Tenia una família atemorida». Això sí, la cantant anys després va confessar sense embuts a la televisió l'horror que ell havia causat a la vida de la seva primogènita, cosa que li va suposar una demanda per part d'Antonio David.