Primer pla de Rocío Carrasco.

La contundent petició que Rocío Jurado va fer en vida als amics de la seva filla

La mare de Rociíto va prendre una decisió dràstica respecte al seu gendre, Antonio David Flores

Aquest últim any, els secrets més ben guardats de Rocío Jurado han sortit a la llum. I és que des que la seva filla, Rocío Carrasco, va estrenar la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir vivael 2021, el nom de l'artista ha estat en boca de tothom.

Les fortes declaracions que l'exdona d'Antonio David va fer al documental van generar una gran polèmica. Un escàndol en què van sortir malparats, sobretot, el malagueny i la família més mediàtica de Rociíto, el clan Mohedano-Ortega.

Però la veritat és que la filla de 'la més gran' encara té molt per explicar. Per aquesta raó, fa només deu dies va sortir a la llum la segona part de la docusèrie, 'En el nombre de Rocío'.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco, disposada a destapar tota la veritat sobre la seva família mediàtica | Telecinco

En aquesta ocasió, els germans i el vidu de la Jurado resultaven ser els més perjudicats dels dos primers episodis. Rociíto carrega durament contra ells pel que havien fet quan la seva mare encara vivia.

Uns retrets que, òbviament, no els van agradar gens. Però l'únic que ha donat la cara públicament és Amador Mohedano, que no ha dubtat a respondre a la seva neboda.

La inquietant confessió de Rocío Jurado a una periodista molt coneguda

El 25 de juny, el germà de Rocío Jurado va anar al programa 'Déjate querer' per fer una sorpresa a la seva exdona, Rosa Benito, amb qui va protagonitzar un dels moments més emotius de la nit.

Però abans de reconciliar-se amb Rosa, Amador va atacar durament la seva neboda. Amb motiu de l'estrena dels dos primers episodis de la nova docusèrie, li va respondre rotundament els retrets que li havia fet.

«Ho escolto i em fa una ràbia… Què està passant? Això què és? A què ve? Per què?», es preguntava Amador Mohedano. «Em dol perquè és la meva sang i està parlant d'una cosa que jo he idolatrat i idolatraré tota la vida».

«No li desitjo cap malaltia, però sí un escarment perquè toqui de peus a terra i es pregunti què està fent amb la família», comentava amb contundència. A més, insistia a defensar el seu nom i el de la seva germana, Gloria Mohedano.

Lluny d'apaivagar la tempesta, va donar dades sobre la relació entre Rocío Jurado i la seva filla, Rociíto. Suposadament, la cupletista li va arribar a dir: «Aquesta nena té tela marinera. Passen els dies i ni em truca. No sap si m'he estavellat a la carretera o si m'ha anat bé a la feina».

Sens dubte, no és la primera vegada que l'exrepresentant de 'la més gran' posa en dubte el testimoni de la seva neboda. Ja ho va fer quan Rociíto va relatar el malson que va viure amb el seu exmarit, Antonio David Flores.

Diumenge, 26 de juny, una periodista molt coneguda va posar els punts sobre les is i va donar suport el discurs de la filla de la cantant. «Ara parlaré jo», avançava María Patiño.

Així mateix, al programa que presenta, 'Socialité', va revelar un secret que guardava des de feia anys. Una petició molt polèmica que suposadament  li va fer Rocío Jurado.

Imatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco fent-se una abraçada
'La més gran' va confessar a María Patiño el que tothom es temia | Arxiu

«No ho oblidaré mai. La Rocío se'm va acostar i, molt seriosa, em va demanar i em va pregar que tractéssim bé el seu gendre pel bé de la seva filla. M'ho va demanar a mi, que no soc ningú», deia rotundament.

I és que, segons la presentadora, Rocío Jurado «tenia por de les conseqüències que patirien la seva filla i els seus nets». I això hauria portat la cantant demanar desesperadament aquest favor a periodistes de la talla de María Patiño.

Rocío Jurado tenia por d'Antonio David Flores

Sens dubte, no és la primera vegada que corren rumors sobre el que realment pensava Rocío Jurado del seu gendre. El 2005, la cantant va protagonitzar una de les entrevistes més importants de la seva vida, i va parlar sense pèls a la llengua sobre Antonio David.

Va ser a Argentina on 'la més gran' es va sincerar com mai sobre la relació de la seva filla Rociíto amb l'exguàrdia civil. «Va ser un home que sempre la va atacar moltíssim. Li va donar una vida horrorosa i insuportable», deia notablement trista.

Unes confessions que, una vegada més, demostren que Rocío Jurado estava al corrent de la situació violenta a què estava sotmesa la seva filla diàriament. Per això, tot apunta que el testimoni de María Patiño és verídic.