Foto d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana sap que tot pot canviar si ell compleix l'amenaça en directe

Ana Rosa torna amb l'entrevista més esperada

Ana Rosa Quintana per fi ha tornat als matins de Telecinco després d'un any apartada de la televisió. Dotze mesos on la presentadora ha lluitat contra el càncer de mama que li van diagnosticar amb força i esperances. Avui, dilluns 10 d'octubre, El programa de Ana Rosa arrencava amb ella al capdavant anunciant una de les entrevistes més esperades.

Després d'un dels pitjors estius de la seva vida, Ortega Cano trencarà el silenci i explicarà en quin punt es troba la crisi matrimonial. Durant aquest temps, ha vist com la seva encara dona airejava els seus problemes en diversos programes i ara li toca a ell. Una decisió que ha provocat tota mena de reaccions.

Ana Rosa Quintana i l'entrevista que ho pot canviar tot

Ana Rosa volia tornar amb magnificència i ho ha aconseguit. La seva lluita no l'ha apartat de l'actualitat, i ha seguit de ben a prop totes i cadascuna de les notícies i polèmiques. Una d'elles ha estat la crisi matrimonial entre Ortega Cano i Ana María Aldón.

Foto d'Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana aconsegueix que Ortega Cano trenqui el silenci | Telecinco

La dissenyadora ha passat un estiu confessant com és la seva relació amb el vidu de 'La Más Grande' evitant parlar de ruptura. Tot i això, fa uns dies va afirmar a Fiesta que el seu matrimoni estava trencat i diumenge passat es va reafirmar.

Ara que tota l'atenció està posada a Telecinco gràcies al retorn d'Ana Rosa, és Ortega qui decideix trencar el silenci. Sap que l'expectació és màxima i no vol desaprofitar l'ocasió per explicar la història.

Durant mesos s'ha especulat sobre el seu matrimoni i ja és el moment que es conegui com ha viscut ell aquesta crisi. Tot i això, Ana María no s'ha mostrat gaire conforme davant d'aquesta entrevista i així ho feia saber a Emma García. «Cada vegada que he fet alguna cosa, li he comunicat a ell primer», deia una mica molesta.

Ana María Aldón
Ana María Aldón parla sobre l'entrevista del seu marit a El Programa de Ana Rosa  | EUROPA PRESS

Pel que sembla, es va assabentar per altres persones que el seu marit concediria una entrevista a Ana Rosa Quintana. «Ell és amo de la seva vida i les decisions de la seva vida i ell decideix a quines persones les comunica», afegia minuts després.

Ana Rosa torna amb les piles carregades

Ana Rosa Quintana es posava davant de les càmeres amb les forces renovades i disposada a demostrar que segueix en forma. Sap que l'entrevista al vidu de 'La Más Grande' se seguirà i analitzarà per molts mitjans i no pensa deixar cap cap per lligar.

Ortega té diversos fronts oberts i la seva crisi matrimonial s'ha ajuntat amb el testimoni de Rocío. Ella l'acusa de no haver tractat bé la seva mare i ell està disposat a emprendre accions legals contra ella. Aquest serà, sens dubte, un dels punts que Ana Rosa intentarà posar sobre la taula després que expliqui en quin punt es troba el matrimoni.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
Ortega Cano ho va explicar tot a Ana Rosa | TELECINCO

La relació amb Ana María ha arribat a un punt d'inflexió i la tensió entre tots dos és palpable, sobretot després de descobrir com la col·laboradora es va assabentar del que tenia planejat fer. «Em va dir 'he de parlar amb tu, aniré a Ana Rosa dilluns, volia que ho sabessis'», va comentar a Fiesta.

Ella ja se n'havia assabentat per altres persones i no la va agafar per sorpresa. «Jo ja ho sabia, però a mi em sembla molt bé, estic desitjant escoltar-lo, no m'ho vull perdre. Estic receptiva al que hagi de comunicar», va afegir. Tots esperen que José anunciï la seva separació posant així punt final al seu matrimoni amb Ana María.