Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Ana Rosa Quintana confirma els pitjors presagis en la seva esperada tornada a la feina

Ana Rosa Quintana ha arrencat avui la dinovena temporada del seu programa

Ana Rosa Quintana és la reina de la televisió, un tron que ningú li ha pres després de gairebé un any fora de la petita pantalla. Ana Rosa s'ha convertit amb mèrits propis en la gran triomfadora dels matins gràcies al programa que porta el seu nom des del 2006.

Va ser llavors quan va arrencar l'espai matinal més vist de la televisió, amb ella al capdavant i sota les seves estrictes directrius. Ana Rosa és una periodista de les quals ja no en queden, que ha fet de si mateixa una marca associada a la credibilitat i a la professionalitat periodística.

Així, el novembre del 2021, ella mateixa anunciava que s'absentava de la feina a causa d'un càncer. Deixava els espectadors atònits i els seus companys sense paraules i sense forces per seguir. Durant tot aquest temps, Patricia Pardo, Ana Terradillos i Joaquín Prat s'han posat al capdavant de l'espai amb mestratge i demostrant les seves capcitats.

▶️ Vídeo del dia

Han mantingut dades d'audiència, han aguantat la pressió de la competència i han aconseguit que la memora d'Ana Rosa no es perdi. L'han anomenat constantment, fent el cor fort davant el dolor de la malaltia i sempre han sentit que guardaven el lloc a 'la cap'.

Ana Rosa Quintana reapareix per donar notícies del seu estat

S'ha parlat molt de la tornada d'Ana Rosa a la televisió. Els més pessimistes creien que això anava per llarg, ja que amb el càncer mai se sap res amb certesa. Altres ja la veien al plató per tancar la temporada passada, abans de l'estiu.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana no ha estrenat la dinovena temporada del seu programa | GTRES

Ana Rosa s'ha mostrat sempre prudent durant tots aquests mesos de baixa. Ha anat fent aparicions molt puntuals a les seves xarxes socials o en públic per demostrar que estava lluitant i que, malgrat la malaltia, tot avançava bé.

Una de les últimes aparicions va ser a principis d'estiu. Va ser a la festa de comiat de temporada de la seva productora, Unicorn Content. Allí Ana Rosa va estar acompanyada dels seus companys i amics (Joaquín Prat, Sonsoles Ónega, Ana Terradillos o Patricia Pardo).

Va donar un discurs als seus treballadors, assegurant les seves ganes de tornar a televisió en breu, ja que la tardor es preveu «calenta» i ella volia ser-hi per explicar-ho. No ha confirmat en cap moment que estigui definitivament curada, però tots els 'inputs' han apuntat en aquesta direcció. Les aparicions que ha anat fent Ana Rosa, així ho han confirmat

Ana Rosa Quintana, la més esperada a Telecinco

L'eufòria es desfermava la setmana passada quan una reportera confirmava que veuríem Ana Rosa aquest dilluns, 12 de setembre. Ahir va arrencar la nova temporada, la dinovena, del seu espai i tot apuntava que ella seria l'encarregada de donar aquest nou tret de sortida.

Tot i això, han estat Joaquín Prat i Patricia Pardo els que han aparegut en pantalla, assegurant que Ana Rosa ben aviat estaria al plató. «Encara que avui arrenquem la temporada 19, falta poc perquè la capitana sigui aquí, d'aquí a poc ella tornarà a aquest plató».

Prat, visiblement emocionat, dedicava unes paraules a 'la cap': «Què et diré, Ana? Ja queda menys, aquí t'esperem, ho fem com podem i aquí t'esperem, Anita». Joaquín Prat, al comandament també de Ya es mediodía, espera amb ganes l'arribada d'Ana Rosa. A més de retrobar-se amb ella, podrà deixar de fer tantes hores de pantalla i centrar-se en el programa que ara li han encarregat, a partir de les 13:30.

Primer pla de Joaquin Prat
Joaquín Prat dedica unes paraules a 'la cap', Ana Rosa Quintana | GTRES

Patricia Pardo recordava que a Ana Rosa li agrada vestir de blanc als inicis de temporada, cosa que ella ha destacat, enfundada en un elegant vestit rosa pal. «Ana, no saps com t'estima aquest equip i tots els espectadors que ens veuen. És veritat que no podem oferir-los la millor versió perquè aquesta és quan ella és aquí, però els oferirem un producte excel·lent».

No han transcendit les causes que Ana Rosa no s'hagi pogut incorporar al programa. Tots prometen que ho farà ben aviat. Ella, de moment, guarda silenci.