Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlota Corredera i Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana propina el cop final a la docusèrie de Rocío Carrasco

La presentadora s'ha donat per al·ludida en alguns comentaris de Carlota Corredera durant el final del programa

El documental 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva' s'ha convertit en una arma llancívola entre diversos col·laboradors de Telecinco. Ana Rosa Quintana i Carlota Corredera fa setmanes que protagonitzen una picabaralla i es llancen dards constantment.

Dimecres, 2 de juny, a la nit, es va emetre l'últim episodi del documental. La presentadora de 'Sálvame', Carlota Corredera, va atacar Ana Rosa Quintana de nou, i ella, des dels matins de la cadena, no va trigar a respondre.

Ana Rosa fa unes setmanes va deixar de comentar el documental pels atacs que estava rebent. A l'entrevista final, amb Rocío Carrasco a plató, tampoc va obtenir resposta de la periodista. 

O almenys, no una resposta totalment directa, encara que la presentadora sí que va acabar llançant un nou dard al programa de les tardes. Ana Rosa i els seus col·laboradors van ignorar per complet l'emissió d'aquesta entrevista. Vaja, que van fer com si no hagués existit.

Per a cobrir les hores de contingut que aquest espai sol deixar, es van centrar a comentar 'Supervivientes' i el drama que envolta Isabel Pantoja.

Des de finals de març, 'El Programa de Ana Rosa' ha dedicat les primeres deu setmanes del documental a comentar-lo, sempre en contra de Rocío Carrasco. La majoria dels seus col·laboradors, inclosa Rocío Flores, van seguir carregant contra la filla de Rocío Jurado. I això va fer que des de 'Sálvame' se'ls comencés a acusar de negacionistes.

La primera entrevista que va fer Rocío Carrasco a plató sí que va obtenir resposta per part del programa dels matins. Sobretot perquè Rocío Flores havia enviat missatges a la seva mare des d'aquest mateix plató, i clar, calia veure què responia.

Però amb la segona entrevista no va ser així, i després que Corredera els hagués acusat de negacionistes durant setmanes, va regnar el silenci. La presentadora de 'Sálvame' va dir durant l'entrevista que hi havia dues classes de negacionistes. Els que opinen sense veure la sèrie i després els que de sobte deixen de parlar del tema.

Sobre aquests últims, va assegurar que prefereixen no parlar per no donar la raó a Rocío i admetre que estaven equivocats. Per a Corredera, això suposaria «un gran avanç», fos quin fos el motiu, per a no negar la violència de gènere.

Però Ana Rosa Quintana, que s'ha mantingut en la postura de no parlar més del programa, ahir al matí li va tornar el dard a la seva companya. I ho va fer ignorant el programa més vist de la televisió aquestes últimes setmanes.

Una guerra oberta entre els dos programes

La guerra oberta entre 'Sálvame' i 'El Programa de Ana Rosa' va començar gairebé a l'instant de saber-se que s'emetria la docusèrie de Rocío Carrasco. Mentre al programa de les tardes anunciaven el programa, als matins van moure fitxa i van contractar Rocío Flores.

En realitat, el fitxatge de la filla de Rociíto era, suposadament, per a comentar 'Supervivientes' i la participació d'Olga Moreno. Però ràpidament es va veure que el seu paper seria un altre. Rocío Flores de seguida va començar a defensar la seva família de les paraules de Carrasco i a posicionar-se a la banda del seu pare.

Això va fer que tots els col·laboradors i periodistes del programa acabessin posant-se de part seva. Mentrestant, a 'Sálvame', gairebé tots donaven suport a Rocío Carrasco, i els que no ho feien es van veure entre l'espasa i la paret.

Finalment, des del programa que presenta Ana Rosa van decidir deixar de comentar el documental després que alguns tertulians confessessin que ni l'havien vist sencer. Això va fer que col·laboradors del documental, com Ana Bernal Treviño, critiquessin que haguessin adoptat aquesta postura sense ni tan sols haver-se informat.

Així doncs, als matins de Telecinco han estat diverses setmanes sense comentar el programa. Inclòs el final d'aquest, amb una entrevista a plató que va tornar a ser un èxit d'audiència.