La nerviosa resposta de Rocío Flores a la visita de Rocío Carrasco a Chipiona

Rocío Flores esclata i demana que els periodistes la deixin tranquil·la

Telecinco ha convertit a Rocío Carrasco en una estrella de la televisió que s'ha guanyat l'afecte del públic. Per aquest motiu, ha tornat a Chipiona, terra que va veure créixer el talent de la seva mare.Molts mitjans de comunicació s'han fet ressò de la notícia i els «negacionistes» han aprofitat per criticar-la. Segons ells, Rocío Carrasco ha decidit viatjar fins a Chipiona per incomodar i provocar a la seva família.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La seva presència a Andalusia ha causat un autèntic enrenou. Feia molt temps que no trepitjava el cementiri on reposa la seva mare. Per silenciar els rumors, els defensors de Rociíto asseguren que mai anava a cap esdeveniment perquè no volia espatllar l'organització.

Rocío Jurado era coneguda mundialment, i la seva hereva no s'ha deixat veure en els actes que li han rendit homenatge. No obstant això, 'Contar la verdad para seguir viva' ha aclarit alguns dubtes sobre aquest assumpte. La veritable raó per la qual mai ha anat fins a Chipiona està relacionada amb els Mohedano.

Els germans de Rocío Jurado han convertit la seva vida en un infern. Rocío Carrasco ha gestionat el dol sense el suport de la seva família i només amb el de Fidel Albiac. 

Rocío Flores ha volgut parlar al respecte. Considera correcte que la seva mare visiti el cementiri on descansa Rocío Jurado. La filla de Carrasco es troba «molt bé» després dels últims esdeveniments, i sembla que té forces per començar la nova batalla.

La revista 'Semana' assegura que els fills de Rociíto emprendran mesures legals en contra seva, ja que an estat enxampats sortint d'una notaria. Així doncs, Rocío Flores ha decidit actuar i posar a la seva mare entre les cordes. 

La visita a Chipiona ha estat una estratègia de Carrasco

Rocío Flores ha tret partit de la tempesta mediàtica. Desenes de reporters es barallen per aconseguir les seves declaracions, i aquesta vegada ha parlat sobre l'aparició de la seva mare a Chipiona.

Ara bé, tot ha estat una estratègia televisiva de Carrasco. El programa per al qual treballa, l'ha animat a visitar la ciutat per gravar-ho i consegüentment augmentar l'audiència. Sorprenentment, la seva filla no ha criticat aquest viatge.

Un equip d''Europa Press' ha volgut saber quina és la seva opinió sobre les declaracions que va fer José Antonio Rodríguez, marit de Gloria Mohedano. Recordem que José Antonio va carregar contra Rocío Carrasco, i va transmetre el seu suport a David Flores i Rocío Flores

Rocío Flores no vol entrar en polèmiques. Per aquest motiu, ha pregat que els periodistes deixin de seguir els seus passos.

«Jo crec que ja n'hi ha prou, no? M'heu fet totes les preguntes del milió, així que si us plau. Puc posar la roda tranquil·la i anar-me'n?», ha expressat.

La 'influencer' ha patit un incident. Durant la persecució periodística, s'ha posat tan nerviosa que ha trencat una de les rodes de la seva maleta. Els reporters han comprès que l'estaven incomodant i, com ella sempre ha estat força amable, han decidit deixar-la tranquil·la.

La protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' ha concedit la seva última entrevista aquest dimecres, 2 de juny, a Telecinco. Ara bé, s'ha informat que el documental tindrà una segona temporada.


Comentaris

envia el comentari