Chayo Mohedano enfonsa 'Sálvame': «Us he denunciat i ens veurem als jutjats»

La filla de Rosa Benito no es creu les bones intencions de Telecinco i del programa 'Sálvame'

Aquests últims mesos, Telecinco s'ha postulat com el mitjà que defensa els drets de les dones. L'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco ha despertat moltes ments, i ara els espectadors ja no entenen una televisió en la qual es menyspreï la figura de la dona. Però aquest fet sembla que no acaba de convèncer una persona que durant molts anys va formar part de l'univers 'Sálvame'.

Ens referim a Chayo Mohedano, la filla de Rosa Benito i Amador Mohedano, que des de fa molts anys té una guerra oberta amb Telecinco. Concretament amb la productora de 'Sálvame', Mediaset.

Tot això ve de l'època en què al programa feien burla de Chayo i de la seva carrera musical. I la imitaven de manera recurrent. El programa fins i tot enviava reporters als concerts de la cantant per posar-la entre les cordes.

I la veritat és que ho aconseguien. L'artista i el seu entorn no suportaven la pressió dels reporters i això tensava molt més la mala relació amb el programa.

La filla de Rosa Benito ha publicat un missatge a les xarxes socials. En ell, felicita amb molta sorna el programa i la cadena per recolzar la justícia i per voler participar en tots els processos legals vinculats a Rocío Carrasco

No obstant això, els diu que aquesta bona intenció els servirà per a afrontar el plet que tenen obert amb ella, que se celebrarà en breu.

La cantant informa els seus seguidors que al novembre s'iniciarà el judici que té obert amb la direcció de 'Sálvame'. Els acusa, no de ser aliats de les dones, sinó de tot el contrari. Els acusa de maltractament mediàtic, pel seguiment exhaustiu que li van fer, i també de danyar-la psicològicament i de perjudicar la seva imatge personal i professional.

Chayo assegura que a favor seu hi ha desenes de vídeos en els quals es pot veure com la humilien i carreguen contra ella sense cap mena de pudor.

El més curiós és que aquest plet fa anys que s'arrossega, ja que s'ha anat allargant per al·legacions i revisions diverses a la causa. Ja veurem com acaba i a qui lio donen la raó.

Rosa Benito, a la corda fluixa

Sembla que a Chayo no li importa que la carrera de la seva mare estigui en perill, ja que s'està querellant contra l'empresa per a la qual aquesta treballa. De fet, això ja va fer que Rosa marxés de 'Sálvame' a correcuita.

Els directius de la cadena consideraven que Benito no podia seguir cobrant de Telecinco quan la seva filla els havia demandat. De moment, Rosa treballa a 'Ya es mediodía', però segons com es resolgui el judici, el seu futur podria perillar. Això passarà abans que acabi l'any, moment en què Rosa potser deixarà de treballar per a Mediaset.

De moment, i per seguir escalfant l'ambient, a 'Sálvame' fa anys que no es parla de Chayo per no donar-li més al·licients per a la denúncia. Recordem que la cantant es va querellar en contra dels directius de 'Sálvame', que haurà d'elaborar una bona defensa per a sortir impune de tot aquest embolic.


Comentaris

envia el comentari