«Espero qualsevol cosa de la meva neboda Rocío. És una mentidera»

Amador Mohedano ha carregat contra Rocío Carrasco després de saber que la seva sèrie continuarà

La Fábrica de la Tele, productora audiovisual de la sèrie documental de Rocío Carrasco, ha decidit apostar per una segona temporada que s'estrenarà a la tardor.


Sota el títol 'En el nombre de Rocío', la protagonista parlarà sobre la relació que manté amb la seva família materna. És per això que el seu tiet, Amador Mohedano, ha volgut parlar al respecte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El germà de Rocío Jurado decideix parlar

«Van pensar que mai s'atreviria». «Van pensar que Chipiona els pertanyia». Aquestes són dues de les frases que anuncien la segona part de la sèrie i que fan referència a la família materna de Rocío.


L'objectiu de la segona temporada és donar a conèixer el motiu pel qual es va trencar la relació familiar. Ara bé, la família Mohedano no estaria d'acord amb aquesta decisió i per aquest motiu, Amador ha decidit parlar i carregar contra la seva neboda.

En concret, Amador Mohedano ha concedit una entrevista a 'Europa Press'. Allí ha parlat sobre la futura segona temporada i ha assegurat que «si ha parlat tan malament de la seva filla, jo m'espero qualsevol cosa».Malgrat que la família podria estar tremolant pel que pugui explicar Rocío, Amador ha manifestat que «no tinc por perquè no tinc res a amagar».És més, ha afegit: «Si vol dir fàstics i barbaritats, doncs les dirà. Després vindran les rèpliques, els judicis i les demandes».

Amador Mohedano assenyalant amb el dit índex, amb gorra i ulleres de sol
Amador Mohedano ha carregat contra la seva neboda, Rocío Carrasco | GTRES

Titlla la seva neboda de mentidera

José Antonio, marit de Gloria Mohedano, va acusar Rocío de mentir; i avui ho ha fet Amador. En concret, ha exposat que «ha dit moltes mentides. Una cosa és el que pot demostrar amb documents legals, la qual cosa no sabíem. La família no sabia res de la història d'Antonio David».Ara bé, cal recordar que membres de la família Mohedano van carregar contra l'ex Guàrdia Civil perquè havia maltractat a Carrasco.

El gadità opina de la visita de Rocío Carrasco a Chipiona

Els reporters també han volgut saber la seva opinió sobre la visita de Rocío Carrasco a Chipiona després de quinze anys. Rocío Carrasco sempre ha assegurat que no ha volgut viatjar abans fins a Chipiona perquè no té sentit anar-hi sense la seva mare.No obstant això, el seu tiet no es creu el discurs i manifesta que «la consciència li haurà demanat que ho faci», o «els diners».

El públic reacciona 

Les xarxes socials s'han omplert de missatges que carreguen contra Amador Mohedano.

En concret, hi ha qui critica el fet que un tiet no doni suport a la seva neboda. D'altra banda, hi ha qui considera que els Mohedano estan espantats pel que pugui explicar.«El tiet ja vol demandar perquè sap el que pot explicar la seva neboda i està cagat». A més, han titllat a Amador Mohedano d''aprofitat': «Vol fer negoci aprofitant-se de la seva difunta germana. I, és clar, Rocío Carrasco l'ha frenat».


Comentaris

envia el comentari