José Ortega Cano parlant amb la premsa amb una gorra

Enxampen Ortega Cano a l'hospital hores després de l'entrevista de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco té previst estrenar una segona temporada del documental 'Contar la verdad para seguir viva' i carregar contra la família Mohedano

Rocío Carrasco ha acaparat l'atenció de la premsa del cor amb el documental 'Contar la verdad para seguir viva'. Gràcies a l'èxit que ha aconseguit, està preparant una nova temporada.La família Mohedano està en el punt de mira, ja que Rocío té previst parlar d'ells en aquesta segona temporada. Tanmateix, hem pogut veure a José Ortega Cano a les portes d'un hospital i ha fet saltar totes les alarmes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El torero, que va donar positiu en coronavirus, està patint les conseqüències de la malaltia. Afortunadament, Ana María Aldón assegura que el seu marit no està seguint la docu-sèrie, ja que podria empitjorar el seu estat de salut.En un primer moment, Ortega Cano va interessar-se pel testimoni de Rocío Carrasco, però va decidir desconnectar perquè sortia perjudicat.Malgrat que Ortega Cano ha aparegut acompanyat de la seva dona, de la qual mai s'ha separat, les imatges són demolidores.

Es rumoreja que podrien viure una crisi matrimonial, però la tertuliana de 'Viva la vida' s'ha convertit en el seu gran suport. Cada vegada té més experiència amb els mitjans de comunicació, i fa tot el possible per protegir-lo.És més, Ana María Aldón no es talla ni un pèl quan ha de parlar sobre les declaracions de Carrasco. Ara bé, en aquesta ocasió no ha informat sobre el motiu de la visita mèdica, la qual podria estar relacionada amb l'última entrevista de Carrasco a Telecinco.

«Està molt atordit»

Ana María Aldón, que sempre és molt educada amb la premsa, ha demanat que respectin la intimitat d'Ortega Cano. «No, no, ara no si us plau. S'ha sotmès a unes proves i està molt atordit», ha assegurat Aldón.

Els metges encara no li han posat nom a la malaltia d'Ortega. Segons ha explicat la seva dona a 'Viva la vida', es troba bastant malament, però cap anàlisi ha fet saltar les alarmes.  

En relació amb la nova temporada del documental de Rocío Carrasco, Aldón i Ortega Cano s'han quedat sense paraules.


Rocío Carrasco, que ha aconseguit tacar la imatge d'Antonio David Flores, ara vol fer el mateix amb la resta de la seva família.


Tot i això, la filla de Rocío Jurado assegura que va estimar-se molt al torero. Fins i tot, pensava que era bona persona, però amb el temps tot ha canviat.Rociíto està molt decebuda, ja que en el seu moment va ajudar-lo, «però no hem rebut el mateix per la seva part». De fet, Rosa Benito reconeix que Carrasco va estar molt pendent del seu excunyat quan va patir l'accident de trànsit.D'altra banda, crida l'atenció que els germans del torero sí que mantenen contacte amb Rocío Carrasco. «Jo parlo molt amb Conchi. A Paco l'estimo molt, va estar amb nosaltres a Houston, i és una persona meravellosa», comenta en el documental.Així doncs, què va fer esclatar la 'bomba' entre Ortega Cano i Rocío Carrasco? La segona temporada de 'Contar la verdad para seguir viva' resoldrà el misteri.