Fotografia de la presentadora Susanna Griso

Susanna Griso confessa que va estar a punt de perdre la vida

La comunicadora ha explicat a 'Espejo Público' les seves anècdotes més properes a la mort

Susanna Griso és una de les presentadores de tertúlia més famoses d'aquest país. De moment, aquest any el focus s'ha centrat més en la seva relació sentimental que en la seva professió. Tot i això, ha explicat a 'Espejo Público' les seves vivències més xocants.

L'entrevista de Malú a 'El Hormiguero' va sorprendre molt els tertulians del programa de Griso. Durant la transmissió del programa, la cantant va parlar sobre la filla que té amb Albert Rivera.

Segons va comentar, la petita té una mania una mica perillosa: ficar els dits a l'endoll. A causa d'això, la parella ha instal·lat una sèrie de protectors als endolls de tota la casa per a evitar una desgràcia.

Amb motiu d'aquesta situació, Susanna va explicar als seus companys que quan era petita va estar a la vora de la mort en més d'una ocasió. De fet, va aclarir que aleshores un dels seus principals objectius a la vida era convertir-se en espia. 

Susanna Griso gairebé mor de petita

Una de les situacions que va posar la periodista entre la vida i la mort va ser un incident amb un cotxe. La catalana assegura que de petita era molt inquieta i feia moltes entremaliadures que en algun moment van arribar a ser perilloses.

Una d'aquestes experiències perilloses va ser durant aquest procés d'entrenament per a convertir-se en detectiu privat. «Un dia vaig saltar d'un cotxe en marxa perquè ho vaig veure en una pel·lícula i vaig pensar que podria volar», va narrar al plató. I tot seguit va ensenyar una cicatriu que té al colze dret.

Una altra vivència que va explicar és que una vegada es va clavar una agulla mentre espiava uns parents seus que parlaven. La petita Susanna s'estava arrossegant pel terra de la casa i això li va costar una ferida profunda.

De fet, va dir que a causa d'una «vora plena d'agulles» l'objecte punxant se li va clavar a la ròtula. Si tot hagués acabat aquí podria haver-se-la tret, però el cap de l'agulla es va trencar i l'objecte metàl·lic se li va quedar incrustat dins la cama.

La presentadora del programa va poder riure una estona amb els seus companys gràcies a la ment entremaliada que tenia de petita. «Vaig dir a la meva mare: "Em fa mal el genoll", i ella em va respondre: "Això és un curtcircuit perquè t'has acostat a un cable, i ja se t'ha passat, no et queixis més"», va afegir Griso. I va acabar explicant que quan va arribar a l'hospital, els metges es van quedar estupefactes per l'escena, perquè no es podia moure a causa del dolor.

Un somriure per passar un mal tràngol

Des que la presentadora es va separar de Carles Torras, un dels elements que ha tornat a incloure en la seva vida és el riure. Element fonamental per a passar un mal moment. Després de la ruptura, la comunicadora s'ha refugiat amb les seves amigues per a mantenir-se fora de la bombolla mediàtica. Entre aquestes companyes hi ha María Zurita, que està sent un pilar fonamental per a Susanna.