Ana Rosa Quintana

Ana Rosa, disposada a intervenir després d'escoltar-la parlar de la seva productora

A Ana Rosa Quintana no li van agradar les paraules

Ana Rosa va donar una oportunitat de feina a Alba Carrillo després d'estar un temps separada dels platós. Quan va començar la selecció de col·laboradors per al programa Fiesta, Ana Rosa hi va pensar.

Unicorn Content, la productora de la presentadora, va donar-li una oportunitat de tornar a la petita pantalla i ella la va aprofitar. Tot i això, les relacions estan tenses des que Alba es fes el suposat petó amb Jorge Pérez a la festa de nadal de la productora.

A partir d'aquí, tots els programes de Telecincoes van començar a fer ressò d'aquesta notícia. No només la va comentar Fiesta, sinó que també se'n va parlar a Ya es mediodía, a Sálvame i a El programa de Ana Rosa.

Foto d'Ana Rosa Quitana veient el petó d'Alba Carrillo i Jorge Pérez.
Ana Rosa Quintana reacciona de manera molt crítica amb els companys que van gravar Alba i Jorge | Telecinco

Al principi, a la protagonista del suposat petó no li va agradar que els seus companys els gravessin i publiquessin aquest vídeo. «Nosaltres no ens boicotegem a nosaltres mateixos, és de calaix», va expressar Terelu Campos a Sálvame al veure que s'havien gravat 21 vídeos diferents sobre aquest tonteig.

El mateix va opinar Alba Carrillo que no entenia com els seus suposats companys l'havien traït així. També ho va expressar així la mateixa Ana Rosa Quintana: «Tampoc em sembla bé que s'hagi gravat, això és una cosa entre amics i es fan coses que no es pensen». Tot i això, ha autoritzat que s'emetés al seu programa, igual que en tots els que produeix Unicorn Content i és això el que li retreu ara Alba Carrillo.

Ana Rosa Quintana dubta de les paraules de la col·laboradora de la seva productora

La col·laboradora està molt enfadada amb Ana Rosa després que, segons la seva opinió, fos ella qui permetés que es parlés tant d'aquest tema. «El cinisme i la hipocresia traspassa tot límit i a sobre a part de xafarders, expliquen les coses malament. On es van gravar les imatges? Qui va autoritzar la seva emissió? Qui porten emplenant programes i parlant-ne setmanes?»

Alba Carrillo ho té clar i encara sense esmentar-la, es coneix que aquestes declaracions anaven expressades explícitament per a Ana Rosa Quintana. «Qui diu el que és molt o poc? Qui permet que parli gent que ni hi era?»

Imatge d'Alba Carrillo durant una entrevista a 'Sábado Deluxe'
Alba Carrillo al polideluxe l'envia un missatge a Ana Rosa Quintana | Telecinco

Tot i col·laborar a Fiesta, el cap de setmana passat, Alba Carrillo es va convertir en l'estrella de dos programes que produeix La fàbrica de la tele. Situació que tampoc no va poder agradar a Ana Rosa. I és que Alba Carrillo va elevar les audiències amb la seva participació al Mediafest Night Fever divendres i amb el seu polideluxe dissabte a Sálvame .

Ana Rosa Quintana ja va advertir sobre l'ús d'aquestes imatges

I com recordàvem abans, Ana Rosa Quintana va expressar al seu programa que no li semblava bé que s'haguessin gravat aquests moments íntims. Tot i que, també es van emetre al seu espai televisiu.

Al principi, Alba Carrillo es va sentir atacada a Fiesta quan l'endemà del què va passar, a plató li mostren tots els vídeos. Però a mesura que han anat passant els dies, ha estat ella la que ha decidit parlar i donar el seu punt de vista sobre els fets. Aprofitant també que Jorge Pérez està desaparegut des del presumpte petó.

Joaquín Prat també va mostrar el seu rebuig al polideluxe fet per Alba. «Que en ple 2022 estiguem parlant de la mida del penis d'un senyor a la televisió, és una cosa que de veritat, em produeix calfreds… No té cap mena de rellevància». Però, va ser la mateixa col·laboradora la que va assegurar que no respondria a aquesta pregunta que Sálvame sí que li va voler fer.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp