Primer pla d'Irene Rosales.

Irene Rosales pren mesures després de descobrir que la seva salut ha empitjorat

Irene Rosales s'emporta una gran decepció

Irene Rosales no esperava que el seu estat de salut se'n ressentís de nou. Havia donat grans avenços per millorar, però li costa un món aixecar el cap. I la situació comença a resultar força desesperant en alguns moments.

La dona de Kiko Rivera està molt pendent del DJ. Des que va patir un ictus el 20 d'octubre passat no se n'ha separat. Allò va ser un simple ensurt que no desitgen que es torni a repetir mai més.

Irene Rosales s'ha convertit en el suport més gran del fill de la tonadillera durant les últimes setmanes. Semblava que tot anava de meravella, però cada cert temps pateix algun contratemps de salut. En les últimes hores comunicava als seus seguidors en xarxes socials que la mala sort s'havia tornat a posar en contra.

Es va veure obligat a fer repòs per una fascitis plantar. Es tracta d'una molèstia molt dolorosa al peu que amb prou feines el deixa caminar. Sense perdre l'humor, assegurava que «no em puc moure, tinc el peu com un mollete d'Antequera».

No ha dubtat a compartir amb els seus fans una imatge del peu visiblement inflamat. Després d'anar a la consulta del metge li han recomanat banyar-se en aigua amb gel. Confirmava que «em fa molt mal».

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Irene Rosales està molt pendent del seu marit | GTRES

Va afegir que «sóc un pingüinet caminant ara mateix. Quan se'm tregui tornaré a caminar com a Forrest Gump». És normal que de vegades es desesperi, i més ara que es troba tan limitat.

«Sabeu el dolor que se sent? Sabeu la putada que és no poder moure't? A més de l'avorriment màxim», va dir Kiko. Tot just surt de casa i s'ha de conformar a ficar el peu en aigua gelada.

Irene Rosales segueix amb molta atenció la recuperació. Cal no oblidar que també pateix gota i diabetis.

Porta arrossegant aquests problemes des de fa molt de temps i els mals hàbits tampoc no han ajudat gaire. Ja s'ha posat en mans de diversos especialistes a la recerca de solucions.

De moment, segueix un estricte programa de recuperació per al peu. Entre altres coses heu de guardar repòs i utilitzar unes plantilles especials.

Però a la dona li preocupen altres coses. Ha ajudat el DJ perquè adquireixi uns hàbits de vida més sans després de superar l'ictus. Però sembla que ell s'ha tornat a saltar algunes normes.

En els darrers dies, Kiko ha acudit a un parell de festes. Aquest assumpte el van tractar a El programa de Ana Rosa. Joaquín Prat va intentar defensar-lo dient que «si ha anat al sopar de Nadal és perquè està recuperat i si està recuperat és perquè segueix bons hàbits».

El seu company Pepe del Real li donava la raó, encara que també advertia que a la seva dona «l'espanta que ho torni a fer». No seria la primera vegada que recau.

Irene Rosales es comença a cansar

Irene Rosales comença a atipar-se del comportament del DJ. Va assistir a un «sopar que no s'allargaria i que finalment es va allargar força». I tot repercuteix de ple a la salut de Kiko.

«Torna a tenir una fascitis, té el peu inflat, l'endemà gairebé no va poder fer coses», van assenyalar. Es van fer ressò de tot allò que preocupa a l'excol·laboradora de Viva la vida, Tem que «torni a portar una vida descontrolada».

Imatge d'una 'storie' de Kiko Rivera mostrant el seu peu inflat degut a la seva malaltia
Kiko Rivera va mostrar el peu inflat en gel, cosa que va molestar Irene Rosales | Instagram

És cert que el seu marit «ha deixat de fumar i va al gym». Però la setmana passada «va tenir un sopar i aquesta setmana n'ha tornat a tenir un altre». Considera que sempre pot cometre algun excés en aquesta mena de reunions.

Irene Rosales va mostrar el seu malestar pel que va passar. De fet, això del peu li ha fet molt poca gràcia. Ella és la que es preocupa més per la seva situació.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp