Muntatge d'una foto d'Ana Rosa sobre un fons de 'Supervivientes'

Ana Rosa Quintana dona una notícia de 'Supervivientes 2023' que causa sensació

La presentadora té molt clara la seva opinió sobre aquesta concursant de 'Supervivientes 2023'

No fa ni una setmana que s'emet i 'Supervivientes 2023' ja està fent parlar molt. En concret, per una de les seves concursants, l'actitud de la qual ha estat molt estudiada i comentada en diferents espais televisius de Mediaset com 'El programa de Ana Rosa'.

En efecte, parlem de Patricia Donoso, i és que cap dels treballadors de Telecinco comprèn aquesta actitud. Cal recordar que la primera vegada que parlava d'abandonar 'Supervivientes 2023' no havia passat ni un dia sencer al programa.

Gràcies a la insistència d'Ion Aramendi al debat de 'Supervivientes 2023' de diumenge passat, la concursant, al final, es decidia quedar. Però, prèviament, havia dit diverses vegades que se n'anava. Ara li tocarà enfrontar-se a Jorge Javier, que ja hi havia parlat sobre això, tot i que Donoso li va assegurar que no li donaria el gust.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Imatge dels concursants de 'Supervivientes 2023'
Patricia Donoso forma part de l'equip de 'Playa Royal' de 'Supervivientes 2023' | Mediaset

Com a mínim, Patricia ha hagut d'aguantar fins aquest dilluns, que s'emetia 'Tierra de nadie' amb Carlos Sobera al capdavant. Almenys, cinc dies des que va arribar als Cayos Cochinos.

Això és el que van opinar de 'Supervivientes 2023' des d' 'El programa de Ana Rosa'

Tots els comentaris defensen la mateixa opinió, en general, ja que tots retreuen el gest de Patricia Donoso, que només feia tres dies que havia arribat a 'Supervivientes 2023' . A més, cal recordar que ella és a 'Playa Royal', on compten amb molts més beneficis que a 'Playa Fatal'. Però, tot i això, tal com ella mateixa va dir, la seva experiència no ha estat gens bona i considerava que no podria aguantar més.

Tot i això, cinc minuts abans que acabés el debat diumenge passat, Ion assegurava tenir una notícia bomba. I és que Patrícia havia decidit tornar a l'illa amb els seus companys, ja que el mateix presentador l'havia instat durant tota la nit que, almenys, esperés fins dilluns amb Carlos Sobera.

Ana Rosa Quintana també va ser una de les que va criticar l'actitud de l'empresària. Segons la presentadora, ja ho portava estudiat de casa. «Anava ja amb aquesta idea, segur que el marit va fer els comptes i li va dir: «Estimada, ja pots tornar»».

En efecte, tothom sap que Patricia sempre presumeix del seu alt nivell de vida. Per això, no seria estrany que per a ells no fos un problema pagar la multa per abandonament a la productora.

Imatge de Patricia Donoso a 'Supervivientes 2023'
La concursant de 'Supervivientes 2023' va decidir 'in extremis' no abandonar el diumenge passat | MEDIASET

 

La presentadora ja va augurar això sobre 'Supervivientes 2023'

Ana Rosa va ser clara i concisa: «Jo ho vaig dir divendres… Donoso duraria menys que una merenga a la porta d'una escola. On es creu que va aquesta gent?»

Segons la presentadora, potser tot això és una estratègia per tornar a fer platós . No obstant això, ella té molt clar que no la deixaria si estigués a la mà: «Jo crec que no aguantarà gaire. Ara, us dic una cosa, jo no la ficaria als platós perquè això és el truc de sempre: deixo de passar-ho malament a l'illa i ara soc als platós».

Antonio Rossi, que també era present en les paraules d'Ana Rosa, va opinar que la concursant de 'Supervivientes 2023' havia jugat amb ellsHa sabut jugar amb la condescendència del programa perquè en altres circumstàncies li diuen «ja has dit que marxes i no tornes»».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!