Muntatge de Rocío Flores i la seva mare, Rocío Carrasco, plorant

Rocío Flores ja sap quan podrà tornar a veure a la seva mare

Rocío Flores, més a prop que mai del moment esperat

Rocío Flores podria estar més a prop que mai de veure la seva mare. Fa més de dos anys que no es parlen i protagonitzen una guerra mediàtica que les té enfrontades. Tot i això, tot podria arribar a la fi aquest any, o no...

La decisió estarà en mans de Rocío Flores, ja que serà la que decideixi si anar o no a retrobament. Trobo que no serà gens senzill i tampoc el lloc idoni per a una possible reconciliació.

Imatge de Rocío Flores
Rocío Flores està en una situació complicada | Europa Press

Rocío Flores és conscient que podrà veure la seva mare fins a dues vegades

No serà una altra vegada que en els dos judicis que té pendents la mare de Rocío Flores contra el seu pare, Antonio David Flores. Una decisió complicada.

I és que la filla de Rocío Jurado té dos judicis pendents que se celebraran aquest any i per a un ja hi ha data. El 6 de juliol se celebrarà la vista de la demanda de Carrasco contra Antonio David per presumpte delicte d'insolvència punible. Ja que van tenir un altre judici el 2012 que va guanyar ella per la pensió de David, però l'exguàrdia civil es va declarar insolvent.

Ara es torna a asseure a la banqueta amb l'objectiu de demostrar que no era insolvent. Per això el pare de Rocío Flores es podrà enfrontar fins a una pena de quatre anys de presó i al pagament de més de 60.000 euros.

Antonio David, segons publiquen diversos mitjans, hauria demanat a Rocío Flores que declarés a favor seu en aquest judici. Motiu pel qual es podria trobar de front amb la seva mare, encara que no fos el retrobament esperat.

D'altra banda, hi ha un altre judici pendent també. Doncs David Flores va demandar la seva mare, per petició d'Antonio David, per no passar-li la manutenció de la pensió. Per això, encara que en l'altre judici no estigui clar que Rocío Flores aparegui, el més segur és que al del seu germà si vagi a recolzar-lo.

Foto de David Flores Carrasco fent un petó a la galta de la seva germana Rocío Flores.
Rocío Flores sempre ha mostrat debilitat pel seu germà David | Instagram: @rotrece

En conclusió, hi ha moltes paperetes que Rocío Flores es trobi amb la seva mare cara a cara aquest any. I si no és en el judici del 6 de juliol contra el seu pare, ho farà al del seu germà. Doncs Rocío Flores sempre ha estat allà per a David recolzant-lo i, com és lògic, no ho deixarà de fer en aquest difícil moment.

Una altra cosa que cal veure és si declararà en qualsevol dels dos judicis. Doncs el seu testimoniatge pot ser clau per a la seva resolució, bé a favor del seu germà i del seu pare o, al contrari, a favor de la seva mare.

Rocío Flores sap que també hi ha altres persones implicades

En tots dos judicis, i ara que han trencat, la mare de Rocío Flores hauria demanat la declaració d'Olga Moreno. Ja que pensa que testificaria a favor seu. Tot i això, en el judici del 6 de juliol, el jutge va desestimar aquesta prova perquè considera que ja tenen moltes altres proves documentals per tancar-lo.

Tot i això, encara no se sap si declararà en el judici de la pensió impulsat per David Flores. Atès que la filla de la Jurat sosté que ella sap que Antonio David va empadronar el seu fill a Màlaga durant unes vacances sense el seu permís i ja no li va tornar.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!