Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i el logo de 'Supervivientes'.

'Supervivientes 2023': la dinerada que han de pagar els concursants per abandonar

'Supervivientes 2023' té un pressupost molt elevat

'Supervivientes 2023' ha començat amb magnificència, malgrat que les dades d'audiència no siguin tan bones com en altres edicions. L'expectació és màxima i els experts asseguren que el programa millorarà durant els pròxims episodis perquè hi ha moltes trames. Una és la possible marxa de Patricia Donoso, que assegura que no està preparada per continuar la seva aventura.

'Supervivientes 2023' ha contractat els famosos del moment per viure una experiència que promet ser inoblidable, sobretot per a Patricia. L'antiga amiga de José Ortega Cano reconeix que no està acostumada a «aixecar-se i anar a buscar un esmorzar». Ha activat el protocol d'abandonament, s'ha col·locat en una barca i ha estat a punt d'abandonar, però ha canviat d'opinió.

Imatge de Patricia Donoso a 'Supervivientes 2023'
Patricia Donoso està a punt de rendir-se | MEDIASET

'Supervivientes' té unes normes molt clares: no s'abandona de forma gratuïta, així que Patricia hauria rebut un càstig seriós. «Si té tants diners com diu, que pagui la penalització, que li pagui el seu marit, tant que presumeix», opina la periodista Lydia Lozano. No seria el primer concursant a enfrontar-se a aquest càstig, l'actor Adrián Rodríguez, entre d'altres, també ho va haver de fer.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adrián Rodríguez, conegut per participar en algunes sèries tan populars com 'Física o Química', es va desbordar i va deixar 'Supervivientes'. El mitjà El Confi TV assegura que va haver d'abonar una xifra propera als 30.000 euros per poder sortir del programa. A Espanya va rebre el seu càstig i no el van trucar de cap debat, així que va deixar de guanyar diners en el format.

La temporada 2023 té unes condicions molt més extremes, almenys això és el que diuen els responsables del joc. Tot i això, tots els concursants saben el que els espera i per això firmen una clàusula que els obliga a resistir. Ningú sap quants diners hauria de pagar Donoso exactament, però la quantitat seria semblant a la d'Adrián.

'Supervivientes 2023' no ha aconseguit el seu objectiu

'Supervivientes' volia comptar amb el famós del moment per a aquesta edició. De fet, les seves intencions eren massa ambicioses. Li van fer una proposta a Kiko Hernández i el col·laborador va estar a punt d'acceptar, però finalment va canviar d'opinió. També es van posar en contacte amb Fran Antón, l'actor que manté una relació d'amistat amb Kiko.

Imatge dels concursants de 'Supervivientes 2023'
'Supervivientes 2023' té un càstig molt atractiu | Mediaset

«M'ho ofereixen sempre, però aquest any és el primer que podia anar-hi perquè les meves filles ja són grans», va explicar Kiko Hernández. Tot i això, té altres projectes en ment i ha decidit que el millor per al seu futur televisiu és quedar-se a Espanya. També està protagonitzant una obra de teatre i prefereix centrar-se en la seva faceta d'actor.

Alguns famosos, com hauria estat el cas de Kiko, negocien condicions especials per estar més còmodes a Hondures. Per exemple, es diu que Isabel Pantoja va posar per contracte que ella no hauria de pagar penalització en cas de voler abandonar. Suposadament, les Azúcar Moreno van seguir els seus passos i també van assegurar el seu futur econòmic.

El càstig és més seriós del que sembla

'Supervivientes 2023' és un programa que es prepara minuciosament. Per això, els participants no poden abandonar tan fàcilment. Si un decideix sortir del programa, cal trucar a un altre famós. Per això, hi ha una llista de reserves que sol ser força extensa. Tamara Gorro va participar a l'edició de 2012 i estava en aquest grup, no va entrar a la primera gala.

'Supervivientes' és un fenomen d'audiència i els responsables no volen deixar res a la improvisació. És molt difícil deixar el concurs i els 30.000 són el menys important, el pitjor ve després. Els desertors no poden col·laborar amb res que estigui relacionat amb el joc.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!