Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pilar Eyre.

Pilar Eyre revela com va aconseguir realment Letícia enamorar el rei Felip

Pilar Eyre coneix les tàctiques que va utilitzar la monarca

Pilar Eyre acaba de deixar tots els seguidors de la seva feina amb la boca oberta en revelar com va aconseguir Letícia robar el cor de l'actual rei d'Espanya.

Durant els gairebé 50 anys de trajectòria professional, aquesta comunicadora s'ha convertit en una de les persones que més secrets ha destapat sobre l'alta societat espanyola. Però, sens dubte, la seva especialitat sempre ha estat la família reial.

Tant és així que, entre les obres literàries de Pilar Eyre podem trobar diverses novel·les dedicades a la monarquia espanyola com 'Un amor de Oriente' , 'Secretos y mentiras de la Família Real' , 'La soledad de la reina' o la biografia de Joan Carles I, 'Yo: el rey'.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Imatge de Pilar Eyre, experta en Casa Reial
Pilar Eyre deixa sense paraules tots els seus lectors | EUROPA PRESS

A més, i per si no n'hi hagués prou, la comunicadora utilitza les xarxes socials i el seu bloc de Lecturas, 'No es por maldad' per revelar alguns dels secrets que fins ara no havia compartit amb ningú.

Ara, Pilar Eyre ha tornat per compartir amb tots els lectors d'aquesta coneguda capçalera una dada sorprenent sobre com es va gestar la història d'amor entre Felip VI i la reina Letícia.

Pilar Eyre revela tots els detalls

Pilar Eyre acaba de revelar, a través del seu bloc de Lecturas les armes que va utilitzar Letícia per conquistar l'actual cap de l'Estat espanyol. I és que tot apunta que es va tractar d'amor a primera vista. Ara bé, això sí, només «per part d'ell».

D'aquí a uns dies, els monarques espanyols celebraran el seu 19è aniversari de casats. Per això, aquesta coneguda comunicadora ha volgut dedicar la seva última entrada a 'No es por maldad' per compartir tots els detalls sobre com va sorgir l'amor entre ells.

Muntatge fotogràfic de la Reina Letícia i Pilar Eyre.
Pilar Eyre sap com Letícia va aconseguir conquistar el seu marit | CatalunyaDiari

Una de les principals teories que maneja Pilar Eyre és que Kitín Muñoz, amic de Felip VI, va ser qui el va presentar a la periodista i va ser on va començar aquesta enigmàtica història d'amor.

Però, malgrat els encants del llavors Príncep d'Astúries, l'escriptora ha revelat que Letícia no li ho va posar gens fàcil.

Tal com Pilar Eyre ha confirmat, al principi, «ella es resistia», i això era una cosa que a Felip VI «el va tornar boig», ja que «sempre ho havia tingut molt fàcil amb les dones».

Imatge de Letícia amb Elionor

Pilar Eyre afirma que la reina Letícia va aconseguir Felip amb el seu fort caràcter | Catalunya Diari

Però, això no va ser l'únic que li va cridar l'atenció de Letícia. I és que l'actual rei d'Espanya es va quedar totalment enamorat del caràcter fort de la presentadora d'informatius.

Segons l'escriptora, al fill de Joan Carles I li encantava que  «respongués a tot»”, «descarada» i que «no callés mai». A més, va donar molta importància al fet «que sabés de tot» i li va cridar poderosament l'atenció «aquest llenguatge popular tan diferent del que utilitzava el seu entorn».

Pilar Eyre confessa el detall que va enamorar el rei Felip

Però, el que veritablement va acabar d'enamorar el monarca va ser la seva independència. I és que, tal com ha recordat Pilar Eyre, «que treballés per guanyar-se la vida també li causava admiració».

Això sí, tot i que Felip VI va haver de lluitar per l'amor de Letícia, el veritable desafiament de l'actual reina d'Espanya va començar amb l'inici de la seva relació sentimental.

Imatge de la reina Letícia i del rei Felip
Segons Pilar Eyre, el rei ho va tenir força complicat | Catalunya Diari

Tal com ha revelat Pilar Eyre, durant els mesos que va durar el seu festeig, va haver de fer una sèrie de sacrificis per poder encaixar a la vida del seu actual marit. Entre altres coses, es va veure obligada a trencar per sempre amb una de les seves grans passions, el periodisme.

Després de deixar la seva professió, es va traslladar a viure a la casa del príncep, «on va estar mesos rebent classes de protocol, història, anglès o religió».

Però, el que veritablement va molestar a Letícia va ser no poder «intervenir en els preparatius del seu propi casament ni de la seva existència futura».