Primer pla de Jesús Calleja.

Jesús Calleja pateix un aparatós accident i l'han d'operar: «Jo continuaré gravant»

Jesús Calleja ha revelat com es troba a les seves xarxes socials

Jesús Calleja està de plena actualitat per un motiu que ha impactat a tothom: ha tingut un problema durant una de les sessions esportives. El presentador ha revelat quin és el seu veritable estat perquè no hi hagi cap dubte, no vol que el públic especuli sense sentit. Ha posat les cartes damunt la taula i ha publicat un vídeo a les seves xarxes explicant tota la veritat.

Jesús Calleja és el rostre més aventurer de la petita pantalla, té un programa que porta al límit els famosos del moment. Quan acaba de gravar aprofita per practicar esports extrems i aquesta vegada la seva energia li ha jugat una mala passada. Ha tingut un accident esquiant per una pista força complicada i ha trencat el seu silenci perquè ningú es preocupi.

Jesús Calleja a un 'photocall'
Jesús Calleja ha donat explicacions a les seves xarxes | GTRES

Jesús té una legió de seguidors que està molt pendent de les passes, per això no podia desaparèixer sense donar explicacions. La primera cosa que ha fet ha estat tranquil·litzar el públic: l'han d'operar, però la situació està en ordre i controlada. «No us preocupeu que jo em recupero de pressa i això no afectarà els meus rodatges ni res», comenta al comunicador.

Jesús ha explicat que ha de passar per quiròfan, encara que l'operació és senzilla i sap que és a les millors mans. «Divendres m'han d'operar i convertir un tendó en lligament, una cosa màgica i després recuperació. Riurem una estona i us ho aniré explicant», ha explicat en un to pausat que ha tranquil·litzat els seus.

Calleja no ha trigat a rebre missatges de molts famosos, tots els que han participat al seu programa s'emporten molt bé amb ell. L'actor Miguel Ángel Muñoz o l'esportista Miguel Torres són alguns dels que li han fet arribar mostres d'afecte.

Jesús Calleja ha trencat el silenci

Jesús ha explicat que els accidents d'esquí són molt aparatosos, per això les seves imatges causen tanta sensació. Tot i això, la situació no és tan greu com sembla i els seus metges han sabut controlar el problema a temps. De moment estarà en repòs fins que li aconsegueixin operar i després només haurà de continuar descansant.

El programa que presenta és enregistrat i de moment no té cap rodatge pendent, així que no està preocupat per aquest assumpte. La vostra agenda d'enregistraments es mantindrà igual i és important que compleixi els consells mèdics perquè pugui reprendre-la sense problemes. «Cal seguir uns temps, un procés i us assabentareu, però jo continuaré rodant els programes».

Calleja s'ha compromès a recuperar-se ràpidament per tornar a Cuatro, la cadena que l'ha convertit en una estrella. El seu espai televisiu és un dels grans actius de l'empresa, el que té més audiència. Necessita estar en plena forma, per això s'ha posat en menys dels millors metges del moment.

Jesús Calleja ha fet una promesa

Jesús ha promès que anirà informant de tot el procés, sap que és important i no vol que hi hagi especulacions. D'aquí poc passarà al quiròfan i tot serà més senzill del que sembla: li reconstruiran el que se li ha trencat. Tot i que la notícia ha fet molt soroll, ell ha assegurat que no hi ha cap mena de perill.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!