José Luis Gil

José Luis Gil rep la notícia que els seus companys estaven esperant

José Luis Gil té molt bones notícies

José Luis Gil ha rebut la notícia més esperada i és que tots els fans de 'La que se avecina' poden tornar a estar d'enhorabona. No perquè l'actor torni, ja que encara es continua cuidant després de l'ictus que va patir, però sí per un altre de molt bon motiu.

Els creadors de 'La que se avecina' es troben ara mateix gravant la segona temporada de 'Machos alfa'. La nova sèrie de comèdia de Netflix la primera temporada del qual va ser tot un èxit en audiències. Tot i això, ben aviat tornaran amb 'La que se avecina'.

Muntatge amb fotos d'Alberto Caballero i José Luis Gil.
José Luis Gil sap que Alberto Caballero està immers també la segona temporada de la seva altra sèrie | CatalunyaDiari

José Luis Gil, feliç per tots els seus companys

La catorzena temporada de 'La que se avecina' ja és una realitat. Els germans Caballero ja estan preparant la preproducció d'aquesta nova temporada i el rodatge començarà a l'abril. Però aquesta no és l'única sorpresa.

A molts seguidors de la sèrie els encantaria que els famosos veïns tornessin a Mirador de Montepinar, però això no serà possible. Però també troben a faltar una altra cosa, i és que des que els veïns van abandonar Ave del Paraíso per instal·lar-se al carrer Contubernio, molts personatges es van perdre pel mig.

Paz Padilla, que interpretava la Chusa; Cristina Castaño, que feia de Judith Becker; Víctor Palmero, que feia d'Alba Recio o Cristina Medina, que donava veu a Nines Chacón. Doncs bé, un torna a aquesta nova temporada i no és altra que el personatge de la Chusa amb Paz Padilla, que tan bons moments va regalar a la sèrie. Així ho ha confirmat Fórmula Tv.

Paz Padilla
Paz Padilla torna a 'La que se avecina' | TELECINCO

Un retorn que a José Luis Gil també el fa molt feliç, atès que tots dos mantenien molt bona relació, dins i fora del set. Ja fa més de 16 anys que 'La que se avecina' va arribar a les pantalles per treure somriures amb els acudits més dolents. És cert que amb el canvi d'edifici i l'arribada de nous personatges, alguns espectadors no estaven d'acord del tot.

Però 'La que se avecina' continua aconseguint èxits i l'enregistrament d'aquesta 14a temporada n'és una realitat. Tot i que ja estaven signades prèviament, no se sabia si abans o després començarien a gravar amb ella.

José Luis Gil ja sap on podrà veure la nova temporada

Encara no se sap quan s'emetrà, cosa que si se sap és on. Doncs igual que ha passat amb les darreres temporades, Prime Video la tindrà en exclusiva durant sis mesos. A partir d'aquí, Mediasetja la podrà emetre en obert a la televisió.

Foto dels actors de 'LQSA' a la presentació de la nova temporada.
La nova temporada de 'La que se avecina' se seguirà rodant al carrer Contuberni | GTRES

Una tercera bona notícia i de la qual José Luis Gil s'alegrarà molt també, és que aquesta nova temporada no es perdran més veïns pel camí. Així, es podrà veure de nou les aventures i les desavinences de Jordi Sánchez, Nathalie Seseña, Pablo Chiapella, Carlos Areces, Luis Merlo, Fernando Tejero , Miren Ibarguren, Loles León, Petra Martínez, Eva Isanta i Nacho Guerreros.

A més, també seguiran al peu del canó els nous veïns que es van incorporar a la sèrie la darrera temporada. D'aquesta manera, Àlex Gadea, Mamen García, Carlos Chamarro, Fèlix Gómez, Laura Gómez, Àlex de la Croix, Margarida Asquerino, Inma Pérez-Quirós, Elisabeth Larena i Jaime Riba, tornaran a la nova temporada.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!