Foto de Rafa Nadal somrient en un photocall.

Xisca Perelló assumeix que Rafa Nadal ja ha pres una decisió

El matrimoni travessa un moment convuls

Xisca Perelló i Rafa Nadal es troben en un núvol amb el naixement del seu fill, el petit Rafael. El tenista es convertia en pare i des de llavors aquesta ha estat la principal prioritat per a tots dos. Al costat personal no els pot estar anant millor, però, al costat professional, Rafa està vivint uns moments molt complicats.

Els rumors sobre una possible retirada per part del tenista han estat molt presents en els darrers temps. Ara, amb les noves paraules de Boris Becker, Xisca Perelló assumeix que l'ocàs de la carrera del seu marit està arribant i que podria prendre la decisió abans del previst.

Xisca Perelló i Rafa, preparats pel que vingui

És cert que quan un nadó arriba, totes les prioritats es reestructuren del tot. La vida et canvia i això és així, la parella està gaudint al màxim d'aquests primers mesos que són inesborrables. A més, d'aquí a molt poc començaran la mudança per a la seva nova casa a Manacor.

Imatge de Rafa Nadal amb el seu fill passejant pel carrer
Rafa Nadal i Xisca Perelló estan a punt per afrontar els pròxims mesos. | Twitter

Rafa Nadal ha compaginat molt bé els seus reptes professionals els últims mesos amb l'embaràs de la dona Xisca. Ser un dels millors tenistes de la història és una cosa que pesa molt i requereix el cent per cent. Xisca sempre n'ha estat coneixedora, per la qual cosa ha estat el pilar fonamental del seu marit en tot moment.

Tot i això, una nova lesió ha capgirat completament els plans del tenista. Rafa Nadal haurà d'estar de recuperació durant les pròximes setmanes. Segons ha transcendit, el tenista necessitarà de sis a vuit setmanes per poder tornar a jugar.

Rafa ha tingut lesions en altres moments de la seva vida i sempre n'ha sortit de tot. Però aquesta arriba en un moment diferent, en plens rumors de retirada. La sentència que va emetre Boris Becker ha fet suposar el pitjor.

Becker ho té clar: «Rafa Nadal és una llegenda de l'esport i un dels més importants dels darrers vint-i-cinc anys», ha deixat clar. Tot i que creu que aquesta lesió és crucial: «Un primer pas en la seva retirada», sentenciava.

Amb aquestes paraules, Xisca Perelló pot assumir que la retirada del marit estaria més a prop que mai. Potser Rafa ja té la decisió més que estudiada i, en un futur molt proper, tots en siguem coneixedors.

La duresa de les paraules de Becker venen des de la més pura experiència. El tenista alemany va passar pel mateix: «Una lesió com aquesta és dura i a la seva edat es triga més a tornar a estar en forma, crec que els dies de Nadal com a tenista estan comptats», afirmava.

La nova casa de Xisca Perelló i Rafa Nadal

Un dels grans canvis que estan a punts de produir-se a la vida del matrimoni és la mudança a la seva nova llar. El tenista i l'empresària ho tindria tot gairebé llest per traslladar-se a viure a Mallorca, en concret a Manacor. Des de sempre, el tenista tenia pensat tornar a Manacor i tenir el seu habitatge a la seva ciutat natal.

El matrimoni va començar la construcció de la casa des de zero a Porto Cristo, una de les zones més exclusives de tot Mallorca. Gairebé tres anys després, la parella podrà començar a viure a aquesta impressionant casa, decorada sota les ordres de la parella.

Es tracta d'una espectacular casa de dues plantes, amb diverses terrasses i plena de finestrals que permeten que sigui molt lluminosa. A més, la casa té accés directe a la platja privada.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!