Imatge de Shakira al balcó de casa seva a Esplugues de Llobregat.

Els metges desaconsellen a Shakira que faci el pas i els seus fills respiren

Shakira es manté ferma amb la seva decisió d'operar el seu pare a Miami, però els metges de la Teknon li ho desaconsellen

Shakira ja ho té tot a punt. Queden poc més de 20 dies per la gran decisió: marxar definitivament de Barcelona. La cantant colombiana ha decidit avançar el seu calendari i marxar a Miami, als Estats Units, abans del que estava previst: el dissabte 1 d'abril. La decisió, però, no ha estat lliure de polèmica, ja que això representa que els seus fills no podran acabar el curs escolar a Barcelona

De fet, la decisió de Shakira hauria sorprès força a la família de Piqué, que consideraria una «barbaritat» que la colombiana marxés l'1 d'abril. Shakira, però, ho té clar: vol marxar amb els seus fills, però també vol prendre el seu pare, William Mebarak. 

Shakira vol marxar amb el seu pare

Era, de fet, un dels punts que feia que Shakira es quedés a Barcelona. Per no empitjorar la salut del seu pare, de 91 anys, l'artista havia decidit perllongar la seva estada a terres catalanes. Però ara, la cantant té decidit que el seu pare sigui operat als Estats Units, on li han donat més esperances sobre la seva recuperació. 

A finals de l'any passat, Shakira ja va haver d'ajornar la seva mudança a Miami per l'operació neurològica a la qual s'havia de sotmetre el seu pare. Operació que, finalment, va ser anul·lada.

A Barcelona, els metges desaconsellen a Shakira que el seu pare se sotmeti a aquesta intervenció a causa del seu delicat estat de salut. No obstant, Shakira té l'esperança que la intervenció representi un abans i un després per a William Mebarak. 

Un avió medicalitzat i llest per al seu pare

És el que diu Vaintatis. La revista del món gossip explica que els pares de la cantant viatjaran a Miami, als Estats Units, amb un avió medicalitzat dues setmanes després que Shakira s'hagi instal·lat definitivament. 

Imatge de Shakira al Palau Blaugrana amb els seus dos fills Milan i Sasha.
Milan i Sasha, a les portes de marxar a Miami amb la seva mare. | EP

Veurem quina decisió pren Shakira. El que està clar és que la decisió (de moment ferma) de marxar abans d'hora amb Milan i Sasha no ha agradat gens ni mica a la família de Piqué, ja que consideren que haurien d'acabar el curs escolar a Barcelona. Això sí, abans de marxar, Shakira està obligada a comunicar-ho a Gerard Piqué deu dies abans d'agafar l'avió. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!