Muntatge de Patricia Donoso amb el logo de 'Supervivientes'

Patricia Donoso deixa de dissimular i confirma els rumors sobre el seu marit

Patricia Donoso s'ha mostrat molt dura amb el noi

Patricia Donoso està sent la protagonista indiscutible dels primers dies de la nova edició de 'Supervivientes'. I és que ha cridat l'atenció per les seves excentricitats i les seves confessions, però també per l'intent d'abandonament. Per si no n'hi hagués prou, ara no ha deixat indiferent ningú per la manera com s'ha referit al seu marit, Charles.

L'advocada, en deixar clar que volia deixar l'illa, va rebre unes paraules d'alè de la seva parella per animar-la a continuar. Paraules que a ella no li han agradat gens i no ho ha dissimulat. Així, com podíem intuir per la cara en sentir-les, ha dit molt clar el que pensa del seu marit després del seu gest.

Patricia Donoso ha criticat el seu marit

La concursant de 'Supervivientes' ha estat la protagonista de la primera gala de 'Tierra de Nadie'. Hi ha parlat de la seva decisió d'abandonar el concurs i del missatge que li va dedicar el seu noi perquè no ho fes. En concret, amb ell ha estat molt dura i contundent.

Patricia exactament ha dit: «Diré una cosa i aclariré una cosa. Les paraules de Charles l'altre dia no em van ajudar per res, em van enfadar moltíssim. Ell sabia perfectament que no m'havia de trucar».

Aquest comentari ha provocat la sorpresa del presentador, Carlos Sobera, que ha vist que ella ho ha volgut explicar més i ha exposat: «El que va dir, en realitat, té raó perquè soc una persona que es marca un objectiu i ho compleix. Em va molestar perquè teníem pactat que no trucaria mai. El pitjor és que jo fa set anys que està casada i sé perfectament quan el meu marit està mentint. Ell estava molt forçat en aquesta trucada. No crec que volgués que em quedés».

Carlos ha intentat fer-li veure que «de vegades, qui bé t'estima, et farà plorar. I potser ell probablement va decidir no complir el pacte que teníeu perquè et va veure molt fotuda». Tot i això, aquesta defensa de Charles no ha convençut Donoso, que s'ha mantingut ferma respecte al gest del seu marit.

Patricia Donoso ha pres una decisió

L'examiga d'Ortega Cano va optar a l'últim moment per fer-se enrere i no abandonar quan ja ho havia comunicat a l'organització. El presentador ja ha donat tots els detalls sobre la seva continuïtat a 'Supervivientes': «Patricia Donoso es queda de moment. Després, dijous, que hi ha Jorge Javier i que són molt amics, ja ho veurem. Crec que amb ell ho expulsarà tot i, a partir d'aquí, veurem una Patrícia nova».

De l'advocada se n'han emès les imatges de tornada a l'illa. Així hem pogut veure que els seus companys de platja l'han rebuda amb aplaudiments i amb molts gestos d'afecte. Això sí, després d'haver-la vist tan decidida a anar-se'n, han volgut saber què ha passat perquè, al final, s'hagi quedat.

Ella els ha explicat: «Fins a última hora vaig dir que me n'anava. El que més em molestava és que la convivència, a la qual en tenia més por, és el que millor estic vivint. Aleshores, vaig pensar "recorda la nit, no de l'aranya, de les rialles…" Aleshores, me'n vaig tornar, però he estat a això de marxar».

Després, l'hem vista l'endemà amb els seus companys, que s'hi han preocupat i han volgut saber si es trobava bé i Patricia els ha respost: «M'he aixecat bé. Estic estupenda, bé, entén-me, amb coses, però estupenda».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!