Muntatge de Carlos 'El Yoyas' i Fayna

Fayna Bethencourt publica una foto dels seus fills que deixa mut 'El Yoyas'

Fayna Bethencourt li ha enviat un missatge contundent amb aquesta imatge

Fayna Bethencourt continua patint pel seu exmarit, Carlos 'El Yoyas'. Encara està en crida i cerca després de no haver entrat a la presó per complir la seva condemna per diversos delictes de maltractaments.

No obstant això, malgrat el calvari que ella està passant, intenta continuar amb la seva vida. Per això fa ús de les xarxes, on ara ha pujat una imatge dels seus fills amb què envia un clar missatge al fugit. Li deixa ben clar que en aquest dolor té els seus fills com el seu gran suport.

Fayna Bethencourt comparteix una fotografia molt especial

L'exconcursant de 'Gran Hermano 2' fa anys que pateix un horror per culpa del pare dels seus dos fills. A Carlos el va conèixer al 'reality', on van iniciar una relació que va continuar fora del concurs. Una relació que es va transformar en un malson per a ella, que va patir maltractaments per part d'ell.

Després de diversos anys al seu costat, Fayna va decidir abandonar-lo i denunciar-lo. I fruit d'aquesta valentia va aconseguir que fos condemnat a cinc anys i vuit mesos de presó. Tanmateix, aquest no està complint condemna: està en crida i cerca després que el darrer mes de novembre no es personés a la presó per ingressar-hi.

Fayna Bethencourt
Fayna Bethencourt continua patint per culpa del seu ex. | YOUTUBE @ALAQUESALTASHOW

Bethencourt continua patint ara per no saber on es troba 'El Yoyas', ja que tem que aconsegueixi la manera de tornar a fer-li mal. En aquests moments durs, intenta aferrar-se a la seva parella actual, a la seva família i, sobretot, als seus fills. I ha volgut demostrar-ho a tothom publicant publicat una foto somrient amb els dos menors, que amaguen la seva cara. Aquesta ha estat acompanyada d'un text emotiu i dur alhora:

«Fa molt que vaig deixar de creure en Déu. Tan sols recupero la fe en l'ésser humà quan apareix a la meva vida alguna persona que em reconcilia amb la nostra espècie. Però, per què ens entossudim a cercar inferns quan vivim en allò que s'aproxima més a la idea que en tenim? I hi ha bones persones, escampades com llavors que donen fruit enmig de molta mala herba i heura verinosa. No, no crec en Déu, però sí que soc adoratriu devota».

En aquest punt és quan Fayna ha al·ludit directament els seus dos petits: «Ells són la motivació, l'amor, les ganes i la desesperació de saber que estan bé. Amor amb majúscules són els meus fills, cada vegada més alts que jo, cada vegada més petiteta al seu costat. Respirem profundament, tanquem els ulls, els obrim ben grans i continuem caminant, però sempre, sempre, sempre de la seva mà».

Fayna Bethencourt rep nombroses mostres de suport

L'exdona de Carlos, després d'aquesta tendra i profunda publicació, ha aconseguit nombrosos 'm'agrada' i moltíssims missatges de suport. Així, des que es va revelar que havia estat víctima de violència de gènere, sempre ha rebut paraules d'alè i suport.

De fet, així ho demostren comentaris com aquest: «Fayna, ningú no et farà mal. Ets un esperit guerrer i protector, un referent per a totes les dones i totes les mares. El monstre s'ofegarà en la seva bilis».

En aquesta mateixa línia en trobem altres: «Estic amb tu i si tens por, truca'ns, som la teva tribu», «Ànim, no us amolleu la mà els uns als altres. Us donem suport» i «Agafa't a ells, que són llum i el més gran».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!