Primer pla de Nacho Palau

Nacho Palau emociona tothom en anunciar la notícia més esperada

Nacho Palau comparteix la millor de les notícies

Nacho Palau ha emocionat tothom en compartir la notícia que tant anhelàvem rebre. L'ex de Miguel Bosé s'ha curat del càncer de pulmó que li van diagnosticar fa vuit mesos. A través d'una exclusiva per a la revista Diez Minutos, l'exsupervivent ha explicat amb tot luxe de detalls com han estat aquests mesos tan durs.

Nacho s'ha sincerat com mai abans sobre la batalla que ha lliurat contra aquesta malaltia i el gran suport que ha tingut per superar-la. Ara, Nacho només pot celebrar aquesta nova etapa que està a punt de començar i que ho podrà fer envoltat dels seus.

Nacho Palau confirma que s'ha curat de la malaltia

Els últims mesos a la vida de Nacho Palau han estat marcats per la por, la incertesa i el dubte. Avui, el valencià apareixia a la portada de la revista Diez Minutos per donar la millor de les notícies possibles: «Estic curat». Així ho afirmava el que va ser la parella de Miguel Bosé.

Nacho Palau al plató de 'Déjate querer'
Nacho revela que s'ha curat del càncer de pulmó | Mediaset

Durant més de mig any, Nacho Palau s'ha sotmès a tractaments de ràdio i quimioteràpia per guanyar-li la batalla al càncer de pulmó que li havien diagnosticat. El valencià es va mantenir fort durant tot el temps i sempre amb actitud forta i lluitadora.

En la seva exclusiva per a Diez Minutos, el valencià ha parlat sobre la gran força que ha tingut durant tot aquest temps. Ell creu que aquesta ha estat la clau per continuar lluitant contra la malaltia.

«No vam perdre mai la fe, la veritat, i ara per fi puc dir que estic curadíssim», afirma per a la publicació.

Però el Nacho té molt clar que això no hauria estat igual sense el suport de tota la gent que ha tingut al seu voltant. El seu xicot, Cristian Vilella, ha jugat un paper crucial en tot moment. Ell ha estat al seu costat en tot moment, i ara només toca celebrar la bona notícia com es mereix.

Però Nacho Palau també ha tingut el suport d'una persona molt especial durant tots aquests mesos. Miguel Bosé ha estat molt pendent de l'estat de Nacho en tot moment. El cantant revelava als mitjans de comunicació fa uns mesos que «parlava amb ell gairebé diàriament».

«Parlem molt i està bé, que és molt. És una alegria», va confessar l'artista

La nova etapa de Nacho Palau

Nacho Palau té molt clar com pensa afrontar aquesta nova etapa que comença. Han estat mesos de molt patiment i ara toca celebrar, i, sobretot, acabar de recuperar-se del tot. El valencià ha rebut la millor de les notícies possibles i toca viure el moment:

«És increïble, no s'ha estès i pràcticament ha desaparegut», revelava.

Foto de Nacho Palau
Nacho Palau comença a una nova etapa a la seva vida | Instagram @nachopalau

A més, Nacho assegurava que la seva mare, Lola Medina, va ser la primera a conèixer la bona notícia. Lola també va superar un càncer recentment, per això, no ha deixat sol el seu fill en cap moment.

A través de la revista, l'exsupervivent ha confessat que les dues prioritats ara mateix són «recuperar-se i els seus fills».

«Aquest any no penso fer res, només recuperar-me, dedicar-me a casa meva i a ser pare», assegurava a Diez Minutos.

Ara, el valencià només haurà de mantenir un control i fer-se «les revisions normals, cada dos o tres mesos», però cap tractament més. És el moment de recuperar el temps perdut i estar envoltat dels seus.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!