Fotomuntatge de Yulen Pereira i Melania Puntas.

Melania Puntas, presumpta amant de Yulen Pereira, rep un cop inesperat

Melania Puntas ha vist que una persona important del seu passat ha decidit parlar

Melania Puntas ha passat de ser una influencer coneguda en xarxes a una dona que copa el protagonisme als programes de Telecinco. Ha succeït al moment que s'ha descobert que ha pogut desencadenar la ruptura entre Yulen i Anabel Pantoja. I és que s'ha fet conèixer que suposadament ell ha enganyat la seva noia amb ella.

La model ha vist així que contínuament se la titlla de ser l'amant, cosa que no li agrada gens. I, per si no n'hi hagués prou, ara ha rebut un revés que no esperava. El que ha passat és que el seu exnòvio, Juan Faro, ha decidit comentar la complicada situació en què ella s'ha vist embolicada.

Melania Puntas veu parlar la seva ex

La guanyadora de Miss Élite Spain 2023 s'ha quedat perplexa quan aquest cap de setmana passat el seu nom apareixia al programa 'Fiesta'. Se la va esmentar per assenyalar-la com la noia amb què Yulen hauria estat deslleial a la seva xicota. És més, fins i tot es va revelar que se'ls havia vist besant-se en un restaurant.

Melània en tot moment ha negat aquesta informació i el seu suposat amant també ho ha fet. Tot i això, sembla que hi ha testimonis que donen més detalls del seu suposat affaire. Per això la model segueixi tenint el poder.

Yule Pereira, Anabel Pantoja i Melenia Puntas
Melania Puntas s'ha vist embolicada amb un triangle amorós | Catalunya Diari

Tant interessa ara la jove i la vida que la premsa s'ha posat en contacte amb el seu ex, l'influencer Juan Faro. Europa Press l'ha enxampat a l'aeroport arribant d'un viatge i li ha preguntat sobre el possible 'rotllo' entre Puntas i Yulen Pereira. El noi, que desconeixia què ha passat, ha dit: «Jo no tinc res a dir, ella és lliure de fer el que vulgui».

La reportera li ha preguntat si ha pogut parlar amb Melània per saber si és feliç i la seva resposta ha estat clara. Ha afirmat: «Jo no parlo amb ella. Sincerament, no sé qui és aquest noi de qui es parla ni res de tot això, estic una mica desconnectat».

Això sí, ha reconegut que la notícia no l'ha sorprès «perquè som persones joves, estem a tot aquest món. Si el noi va ser infidel, doncs que es mengi totes les seves merdes. Jo en tot això no hi tinc res a veure, aquí tots som grandets».

En aquest punt ha tingut unes paraules molt afectuoses cap a la que va ser la seva parella: «Ella és una noia estupenda i genial. Jo li desitjo el millor, la veritat. Que gaudeixi de la vida que per això estem».

Melania Puntas
Melania Puntas ha vist el seu ex desitjar-li el millor | Instagram @itsmelaniapuntas

Puntas ha vist que Juan ha conclòs les seves declaracions dedicant unes paraules a Anabel. Exactament ha exposat: «Diuen que és millor plorar en un Ferrari».

Melania Puntas coneix la darrera hora de l'escàndol

La suposada amant de Yulen ha pogut comprovar que l'escàndol de la ruptura en què s'ha vist implicada té novetats. En concret, el que ha passat és que el suposat triangle amorós sembla que ha esdevingut un quadrat. Sí, perquè ha sortit a la llum que la jove Pantoja ha pogut estar tontejant alhora amb un altre noi.

Melania ha vist que a 'Sálvame' és on s'ha deixat de manifest el 'flirteig' d'aquella amb el fisioterapeuta de la seva tieta a les xarxes. Aquest, amb el qual ha compartit molt de temps a la gira americana de la tonadillera, és cordovès i respon al nom de David Rodríguez.

Puntas ha estat testimoni que al programa s'ha fet un repàs per les indirectes que s'han estat fent a les xarxes. El que es desconeix és si entre ells només hi ha hagut aquest joc o han anat a més.

Vaja, que la inesperada ruptura es complica més.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!