Primer pla de Bárbara Rey

Bárbara Rey confessa per què va haver de fugir de casa dels seus pares

Bárbara Rey ha estat convidada a 'El Hormiguero'

Bárbara Rey és una de les cares del moment perquè Antena 3 ha emès una sèrie basada en la seva vida privada titulada 'Cristo y Rey'. L'artista ha fet una nova entrevista a 'El Hormiguero' per explicar com se sent després de l'èxit del projecte. També ha aprofitat per revelar quin és el seu nou repte: protagonitzar un documental on serà completament sincera.

Bárbara Rey farà una cosa molt semblant a allò que va fer Rocío Carrasco a Telecinco, però la seva intenció no és fer mal a ningú. Només vol explicar com ha estat la seva carrera perquè el públic comprengui que ningú no li ha regalat res, tot és fruit del seu esforç. La relació que va mantenir amb el rei Joan Carles ha embrutat la seva reputació i hi ha gent que pensa que es va aprofitar del monarca.

La vedet ha deixat molt clar a 'El Hormiguero'  que Joan Carles no la va ajudar gens, de fet va fer justament el contrari. Quan va trencar amb el monarca, ell no s'ho va prendre bé, així que va trucar als seus contactes i la seva carrera d'artista es va veure afectada. Una carrera que va començar a finals dels anys 60 i que està plena d'èxits que passaran a la història.

Bárbara Rey plorant en un plató de televisió
La vedet amaga grans secrets. | Mediaset

Bárbara ha confessat per què va haver de fugir de casa dels seus pares, un domicili situat a Totana, un poble de Múrcia. Assegura que sempre va tenir molt clar que volia ser una estrella, tenia massa talent i el seu entorn se li havia quedat petit. Quan tenia 16 anys va decidir que volia escapar-se a Madrid i començar de zero per assolir la fama que es mereixia.

«Vaig intentar escapar-me amb 16 anys i em van enxampar perquè vaig dir a un taxista que vingués a buscar-me», va explicar en una de les seves entrevistes. El seu pare es va asseure a parlar amb ella i li va fer entendre que fugir no servia de res, així que van arribar a un pacte. Quan va assolir la majoria d'edat, va ser el seu pare qui la va portar a Madrid, on va aconseguir convertir-se en la sensació de l'època.

Bárbara Rey tenia una relació complicada amb la seva mare

Bárbara ha comentat alguna vegada que el vincle que mantenia amb la seva mare no era del tot idíl·lic. Amb el seu pare sí que gaudia de bona connexió, però ella es resistia perquè no entenia la vida d'artista. Per aquest motiu va intentar escapar-se amb 16 anys, pensava que la seva mare no consentiria mai que apostés per complir el seu somni.

Muntatge de Bárbara Rey i la seva mare
Bárbara Rey sempre ha adorat i protegit la seva família. | Catalunya Diari

«Me'n vaig anar al mercat i vaig comprar unes sabatilles i una bata perquè vaig veure que totes les artistes que sortien a les pel·lícules sortien així». Rey ha detallat com era la seva vida i els motius que la van portar a deixar Múrcia per anar-se'n a Madrid. Quan va arribar, va veure un anunci a la revista 7 Días: es buscaven models d'«aspecte nòrdic» i ella s'hi va presentar.

L'ex d'Ángel Crist no va trigar a convertir-se en una gran estrella, treballava als millors espectacles i protagonitzava moltes pel·lícules. En poc temps es va posicionar com l'actriu del moment i va demostrar que la seva mare estava equivocada: sí que tenia fusta d'artista. Ara ho explica tot com un divertit record, però haver de fugir del seu poble no li va resultar senzill al seu moment.

La docusèrie de Bárbara Rey

Bárbara ha vist que 'Cristo y Rey' està tenint molt èxit i ha decidit fer el pas final: ella també vol participar-hi. A Telecinco li ho han proposat en força ocasions, però prefereix prendre la decisió definitiva al costat d'Antena 3. Per això, protagonitzarà un documental que promet ser explosiu: explicarà la seva versió dels fets.

La mare de Sofia Cristo ha tornat a triomfar a 'El Hormiguero' i no ha deixat cap pregunta sense respondre. Ha demostrat que no té por de res, per això vol oferir el seu punt de vista. Assegura que han mentit molt sobre ella.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!