Primer pla de Julio Iglesias

Julio Iglesias confirma l'exclusiva que mai hauria volgut donar

Julio Iglesias aparca el seu silenci per denunciar el que considera injust

Julio Iglesias havia deixat passar molts anys sense donar una exclusiva, una cosa habitual als inicis de la seva carrera com a cantant. Cinquanta anys després de la seva primera portada a ¡Hola!, Julio ha cregut oportú parlar fort i clar sobre el que li sembla una injustícia.

De la ruptura entre Isabel Preysler i l'escriptor Mario Vargas Llosa se n'ha parlat molt. Dels motius que haurien portat a aquesta decisió, doncs, hem conegut les versions dels seus protagonistes, així com les opinions dels més propers a ells. Però, si hi ha algú de qui no pensàvem sentir cap paraula sobre l'assumpte, aquest és Julio Iglesias.

Foto d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Isabel Preysler i Mario Vargas han protagonitzat una ruptura que està fent parlar molt | Europa Press

 

Julio Iglesias ha fet una excepció i expressa en públic el que considera injust

El cantant ha fet una excepció a la seva norma de no opinar ni parlar per contestar informacions en què apareix el seu nom. Julio ha considerat que havia de sortir en defensa de la que va ser la seva dona i mare dels seus tres fills grans. Tot i que la seva relació va acabar fa gairebé cinc dècades, el seu afecte i respecte mutu continuen intactes, mostra d'això és aquesta entrevista.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Segons Iglesias, la seva exdona està rebent un «comportament injust» després de la seva separació de Vargas Llosa, de qui parla sense miraments. «Han mort dos dels seus exmarits, estic absolutament segur que també l'haurien defensada en aquest moment. Jo li tinc molt d'afecte, així que hi ha algunes coses que vull dir», ha començat dient.

 

El cantant és contundent, i deixa clar què opina de Mario Vargas Llosa

Sobre la ruptura de la parella, Julio ha estat clar: «Hagi estat com hagi estat la ruptura, un cavaller i un senyor sap com acabar les coses. Se surt públicament i es desitja a l'altra persona tota la felicitat. I si algú vol ficar-s'hi, es diu que és un tema de dos en què no cal ficar-se i sí respectar».

Tot seguit, el cantant s'ha referit de manera explícita al Nobel de Literatura: «El comportament del senyor Vargas Llosa ha deixat molt a desitjar. Un senyor que ha conviscut durant vuit anys amb una senyora ha de saber actuar i controlar com actuen les persones del seu voltant».

Isabel Preysler i Julio Iglesias
Julio Iglesias ha volgut sortir en defensa de la seva exdona i mare dels seus fills grans | Canva

Julio no ha estat gens breu a l'hora de definir la seva exdona: «Isabel és excepcional, una campiona de debò. Com a mare és exemplar, afectuosa i generosa, i com a dona, un deu i una mestra de la vida, i això ho sabem les persones amb valors que hem compartit la vida. És totalment injust el que li està passant des de fa uns mesos, són represàlies contra l'èxit que ha tingut a la vida».

Unes afirmacions amb què el pare d'Enrique Iglesias deixa clara quina és la seva postura cap a Preysler malgrat fer anys que estan separats. «Sempre tindrà el meu suport i el meu afecte i avui no seria menys, només que ho faig públicament».

El cantant també s'ha referit a una altra polèmica relacionada amb la filla de la seva exdona

Julio també ha volgut referir-se a una altra de les polèmiques dels últims dies, la mort de Laura, filla de Miguel Boyer. Es van comentar les paraules de la morta en una entrevista en què acusava Isabel de «dona manipuladora i freda».

Imatge d'Ana Boyer
Julio també ha parlat de la relació entre Ana Boyer i la seva difunta germana | GTRES

Iglesias considera aquesta situació poc inadequada: «És tan injust perquè deixa Isabel indefensa, no et pots defensar ni respondre a algú que ja no hi és. Ara, tot es converteix en una mera especulació. Ningú sap la relació que tenia Laura amb la seva germana Ana, amb qui no parlava des de feia anys».

Aquestes reflexions de Julio deixen veure fins a quin punt s'ha sentit molest amb la situació per la qual està passant la seva exdona.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!