Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana explica què passa amb la malaltia de Sara Carbonero

Ana Rosa Quintana s'ha volgut pronunciar sobre l'estat de la periodista

Ana Rosa Quintana fa mes d'un mes des de la seva reincorporació després d'haver passat un càncer de mama. Va ser un dur revés per a la periodista, ja que va haver d'aturar la seva vida i centrar-se en la seva salut. Durant més d'un any va aparcar els seus projectes professionals fins que els metges no la van deixar reprendre'ls.

Ana Rosa Quintana del seu propi programa reapareixia al mes d'octubre amb tot el seu equip i els altres companys donant-li una càlida benvinguda. Un canvi a la seva rutina molt especial.

Ara, Ana Rosa Quintana ha volgut enviar un missatge molt especial per a una de les seves companyes de cadena. Es tracta de Sara Carbonero, que ha estat intervinguda d'urgència després d'haver anat a una revisió rutinària.

«Ens pot passar a qualsevol», deia Ana Rosa Quintana. L'ex d'Iker Casillas està ingressada a la Clínica de la Universitat de Navarra. Allí ha rebut les visites de la seva mare, la seva germana Irene i la seva inseparable amiga, Isabel Jiménez.

«Quan un té una malaltia, va a una revisió i de vegades hi ha petites coses a solucionar», deia la presentadora al seu programa.

«Ella és una dona forta i optimista»

I és que Ana Rosa Quintana volia enviar un missatge tranquil·litzador a l'audiència i a la mateixa periodista. «Està tot molt controlat, això passa perquè hi ha un procés i perquè està superrevisada. No hi ha res estrany».

Foto de Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana al plató
Ana Rosa Quintana el dia que es va incorporar de nou a la feina | Mediaset

La periodista es mostrava molt optimista en aquest nou escenari de la comunicadora. «Deixem que es recuperi, que es recuperarà». També s'hi ha sumat Cristina Tárraga que ha assegurat que tot està sota control. «Va estar parlant amb gent del meu entorn i està tot força normalitzat i controlat i està a les millors mans».

«I ella és una dona forta i optimista», afegia Joaquín Prat ha tingut paraules desvetlladores i calmades.

Així, Ana Rosa Quintana no s'ha volgut sumar al terror que pot produir una notícia d'aquest tipus. Ella sap molt bé què és passar per un procés així i que la premsa i tothom ho comenti.

Sara Carbonero es troba molt ben acompanyada i cuidada. Al seu voltant hi ha un bon equip mèdic i, el més important, unes amigues i familiars que la recolzen en tot.

Iker Casillas, per la seva banda, és a milers de quilòmetres, a Qatar. Allí s'estrenava com a comentarista esportiu per a l'equip de RTVE, una experiència que el té molt il·lusionat.

Tot i això, l'exporter havia proposat tornar a Espanya per fer-se càrrec dels nens, que es troben amb la germana de la periodista, Irene.

Ana Rosa Quintana, ha volgut llançar un discurs en què vol conscienciar tothom que aquest tipus de problemes són més normals i comuns del que sembla. Ha enviat tota la bona energia i sort a la seva companya de cadena. Aviat es podrà tornar a incorporar.