Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana explica per què va marxar en directe: «Isa ens ha deixat»

Ana Rosa va marxar abans d'acabar el programa

Ana Rosa Quintana va marxar abans d'hora aquest dimecres. Va abandonar el seu lloc de treball de manera sorprenent, deixant la conducció del programa en mans de Patricia Pardo. Sembla que era un dia molt dur per a ella, perquè acomiadava algú molt proper com era Isa.

Havia esgrimit motius personals per absentar-se de l'espai, cosa que va fer que s'especulés molt amb el que havia passat. Molta gent va pensar que era un problema mèdic o algun tràmit de certa rellevància. I és que no és habitual sortir abans de l'hora.

Tot i això, Ana Rosa va intentar dissimular el mal moment pel qual estava travessant. A l'hora de fer pas al Club Social confirmava que deixava la presentació i confiava les regnes a la gallega.

Però no va ser fins aquest dijous quan va confirmar els veritables motius que la van portar a marxar en directe. «Desgraciadament, la tia Isa ens ha deixat», assenyalava intentant contenir l'emoció. Tot seguit deia que «en realitat va ser ahir perquè va ser a les 00:30 i bé, doncs molt trist».

Va intentar mantenir el tipus en tot moment davant de les càmeres. Això sí, estava una mica consternada per la mort d'un ésser estimat. Com sol ser habitual, a vegades també li agrada compartir els seus sentiments amb els espectadors.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana es va mostrar molt trista aquest dijous | MEDIASET

«Per això vaig marxar abans d'hora ahir, era el dia de l'últim adeu», va afegir trista. Si bé va estar al capdavant de les seccions de política i de crònica social, a última hora havia pactat la sortida.

En principi va donar a entendre que no semblava gens greu. Patricia Pardo la va emplaçar l'endemà a les 7:15, cosa que ella mateixa acabaria confirmant. I així va ser.

Ana Rosa Quintana només fa unes setmanes que està al capdavant del seu espai. Havia estat gairebé un any de baixa recuperant-se d'un càncer de mama que li van diagnosticar l'octubre de l'any passat. Això va provocar que s'especulés molt amb la seva absència.

Per això, més d'un va pensar que podria ser algun problema de salut. Però, per sort, no va ser així. I per evitar possibles comentaris va assegurar que es tractaven d'«assumptes personals», però això no va semblar acontentar tothom.

Va ser aquest dijous al matí, després d'acomiadar-se de la seva tia Isa, quan va voler aprofundir en les raons de la seva sortida abans d'hora. I ho va fer amb els ulls vidriosos, sincerant-se amb els seus seguidors, que tant va trobar a faltar durant aquests mesos.

Segons sembla, estava molt unida a aquest ésser estimat. Alhora, va confessar sentir-se «molt trist» per aquesta pèrdua amb què no comptava. A més a més, li arriba en una època una mica complicada, després d'haver finalitzat el tractament.

Ana Rosa Quintana es queda sense un company

Ana Rosa Quintana també es va veure obligada a donar explicacions per l'absència d'un company. Sí, perquè des d'aquesta setmana, l'audiència haurà comprovat com falta algú molt especial al programa. Es tracta de Joaquín Prat.

El periodista no només va desaparèixer del magazín matinal, sinó també de Ya es mediodía. Davant d'això, la seva cap va voler aclarir que no li havia passat res. Tan sols va decidir prendre uns dies de descans després d'un any molt intens.

Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana
Joaquín Prat ha deixat sola Ana Rosa aquests dies | TELECINCO

I és que, a més d'haver-hi substituït a la presentadora, sembla que l'espera una temporada televisiva molt exigent. Sí, ja que cada cop és més habitual que la cadena li confiï més i més projectes. 

Ana Rosa Quintana s'està preocupant molt per la seva salut. De fet, des que tornés als platós només se la pot veure de dilluns a dijous. I tot perquè volen que es prengui amb calma aquesta tornada, ja que a més pot confiar sense problemes en els seus companys de presentació.