Primer pla d'Ana Rosa Quintana somrient

Ana Rosa Quintana pren una decisió que ho canviarà tot

Ana Rosa Quintana i el seu programa han decidit no quedar-se de braços plegats després dels últims fets

Ana Rosa Quintana es va haver d'allunyar de la televisió per sotmetre's a un tractament contra el càncer de mama que pateix.

Tanmateix, està al dia de tot el que passa al seu espai, 'El programa de Ana Rosa'. Per això, és conscient del comportament que Marta Riesco, una de les reporteres i actual parella d'Antonio David, ha adoptat últimament.

És més, després del que ha fet la jove, tant Ana Rosa com la direcció del programa han pres mesures ràpides, que no han agradat gens l'afectada.

Imatge de Marta Riesco a Telecinco.
Marta Riesco ha rebut una trucada inesperada. | Telecinco 

Marta Riesco i el comportament que ha generat el conflicte

Després de revelar el seu romanç amb el pare de Rocío Flores, Marta s'ha convertit en un personatge molt perseguit per la premsa. Per aquest motiu, ahir 'Sálvame' no va dubtar a intentar parlar-hi en directe.

Per això, Kike Calleja, que era a Vitòria amb ella per cobrir les informacions d'Iñaki Urdangarin, la va abordar al mig del carrer.

En concret, li va preguntar si demandaria Anabel Pantoja, que estava a plató. Fa uns dies, havia dit que prendria mesures legals contra ella per parlar d'una trobada sexual que Riesco suposadament va tenir a Cantora.

La resposta de la reportera va ser molt clara: «Sí, per descomptat que la demandaré. En breu arribarà la demanda. Tinc ganes de veure't al jutjat, Anabel».

Kike li va oferir posar-se el micròfon per parlar amb la implicada, però Marta va ser molt clara: «No, perquè amb persones com ella no parlo. El que has dit ho hauràs de dir davant un jutge. Això és el que estic esperant i desitjant».

Aquests comentaris van provocar les rialles de la neboda d'Isabel Pantoja. Però van durar poc, ja que la parella d'Antonio David es posar el micròfon i va sorgir el conflicte entre elles. Parlant altre cop d'aquest assumpte delicat, va exposar: «Anabel ha de tenir por, molta por».

«Segons m'expliquen els advocats, és un delicte greu i haurà de donar moltes explicacions a la justícia. Ella es creu que fa gràcia i quan li dius alguna cosa, plora, se'n va de plató, però a tu et diu el que faci falta, injúries i calúmnies. Aniré pel civil i pel penal».

En aquest punt, va afegir que també demandaria altres persones que han mentit. Un comentari que va provocar que Pantoja digués: «Doncs sí que t'hauràs d'aixecar aviat per treballar i pagar advocats». La resposta de Riesco va ser: «Jo m'aixeco a les 05:00 per treballar a 'El programa de AR', on estic per mi mateixa, tu com has arribat fins aquí?».

Això va provocar una baralla vergonyosa entre totes dues on es van intercanviar tota mena de retrets. Un dels comentaris més durs van arribar per part de la reportera: «T'asseuré en una banqueta, com la teva tia». La seva rival va respondre: «Tens molta mala bava, però a la meva tia ni la toquis».

Ana Rosa Quintana pren mesures amb Marta Riesco

La discussió lamentable ha passat factura ràpida a la treballadora d'Ana Rosa. La revista 'Semana' acaba d'anunciar, després de consultar fonts fiables, que s'han pres mesures davant del comportament de Riesco.

Sembla que la directiva del format ha fet alguna cosa: «Després d'acabar la connexió, la reportera despenja una trucada del programa i rep una esbroncada monumental. Li van dir que tornés a Madrid volant».

Ana Rosa Quintana al plató del seu programa
Ana Rosa Quintana no està disposada a tolerar certes actituds de Marta Riesco. | Mediaset 

D'aquesta manera, l'han «castigat» relegant-la de la cobertura de l'actualitat d'Urdangarin, de la qual ara s'ha fet càrrec una altra persona. Així mateix, la publicació afirma que «li retreuen que s'hagi convertit en personatge i que ahir donés tants minuts a 'Sálvame'». Tothom ja coneix la tensió que hi ha entre els dos espais de Telecinco.

És clar que, a partir d'ara, la parella d'Antonio David mesurarà molt bé on i amb qui parla públicament.