Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Comentades paraules d'Ana Rosa Quintana en directe sobre la princesa Elionor

La Casa Reial ha confirmat aquest matí que la princesa Elionor no cursarà el batxillerat a Espanya

Avui, sens dubte, una de les notícies del dia és que la princesa Elionor no estudiarà Batxillerat a Espanya. Una notícia que està sent comentada tant pels ciutadans del carrer com per periodistes, entre els quals es troba Ana Rosa Quintana.

Aquesta presentadora no ha obviat donar el seu punt de vista sobre aquest fet. I en fer-ho ha generat polèmica. Són molts els internautes i espectadors del seu espai, 'El programa de AR', que no estan d'acord amb ella. Tant és així que ho han deixat molt clar en xarxes socials.

La princesa Elionor marxa del país

La Casa Reial ha donat a conèixer aquest matí, mitjançant un comunicat, que la primogènita dels reis estudiarà el Batxillerat fora del país. En concret, ho realitzarà en l'UWC Atlantic College de Gal·les, al Regne Unit. Un centre al qual s'accedeix havent superat diferents proves que certifiquen la qualitat acadèmica dels seus alumnes.

D'aquesta manera, la jove seguirà en certa manera els passos del seu pare. I és que Felip VI també va dur a terme estudis fora d'Espanya. Exactament va realitzar els cursos preuniversitaris en un centre del Canadà.

Ana Rosa Quintana dóna la seva opinió sobre la marxa de Elionor

Només donar-se a conèixer la notícia de l'hereva al tron, Ana Rosa Quintana l'ha abordat en el seu programa matinal de Telecinco. El primer que ha dit ha estat: «Clar, és que ja d'aquí res la veiem en la universitat i cal començar a pensar en el futur».

En aquest punt ha estat quan el seu company Joaquín Prat ha recordat que, a més, tindrà més coses que fer si segueix la trajectòria del seu progenitor. Així, ha exposat que això li farà haver d'entrar en contacte amb les Forces Armades: «Ha de passar, com va fer el seu pare, per les tres acadèmies generals de l'exèrcit».

No obstant això, ha estat just després quan la periodista ha fet les declaracions que més polèmica han generat en les xarxes socials. En concret, ha exposat: «Ai, de veritat, és que pobreta. Pobreta, perquè, al final, porta un futur molt dirigit. Tampoc té la llibertat de triar el que vol en la vida, té ja un destí predeterminat».

No obstant això, aquí no ha quedat tot. I és que la presentadora ha decidit resoldre la seva intervenció sobre aquest tema dient: «Esperem que la deixin regnar».

Els espectadors reaccionen a les paraules d'Ana Rosa

Com hem esmentat, encara que hi ha públic de 'El programa de AR' de Telecinco que ha estat d'acord amb la presentadora, hi ha un altre que no. I aquest últim ho ha deixat evident en xarxes socials.

En concret, les xarxes socials 'han cremat' contra la presentadora per les seves paraules sobre Elionor respecte a que no té llibertat de triar. I bona mostra d'això són missatges que han deixat com ara aquests:

  • «Sí que té llibertat...Que renunciï a heretar els privilegis monàrquics i, potser, descobreix la felicitat personal».
  • «Quan neix amb un títol i un futur posat ja adjudicat, no pot triar. I si està de mala gana i vol triar, que renunciï i es faci infermera, ornitòloga o el que li agradi».
  • «Si vol llibertat, que renunciï a tots els seus drets. I mira, tant de bo els espanyols fóssim lliures de decidir si volem que ella regni o no. Nosaltres som els qui no podem decidir el nostre futur, no ella. A nosaltres ens ho han imposat i no tenim dret a triar».
  • «A veure, Ana Rosa. La princesa Elionor pot baixar del burro quan ho estimi convenient. Dic jo».
  • «Que en el segle XXI es continuï parlant de reis i reines... Si us plau...».