La demolidora carta de Campanario que ha fet esclatar com mai Belén Esteban

La dona de Jesulín de Ubrique dedica insults i amenaces a la col·laboradora de 'Sálvame'

El destre Jesulín de Ubrique amb la seva esposa, María José Campanario
La demolidora carta de Campanario que ha fet esclatar com mai Belén Esteban | Catalunya Diari

Aquests dies s'està parlant, dins de l'àmbit de la premsa rosa, de l'enfrontament entre María José Campanario i Belén Esteban. Un xoc que s'ha produït perquè la dona de Jesulín de Ubrique va escriure una carta a les xarxes socials a l'exparella del seu marit, en la qual li dedicava tota mena d'insults i fins i tot d'amenaces. Però, fins al moment, aquestes paraules s'havien mantingut pràcticament en silenci. Ara, però, s'han revelat i la veritat és que són realment dures.

Les paraules de Campanario cap a Esteban

La dona de Jesulín de Ubrique va carregar durament contra Belén Esteban En un grup privat de Facebook . Fins ara, poc s'havia revelat del contingut d'aquesta carta que va escriure, però, avui, s'ha descobert gran part d'aquesta. En concret, el diari 'ABC' ha procedit a compartir part de les paraules de Campanario i la veritat és que són realment dures i contundents.

Així, per exemple, d'aquesta manera ha amenaçat o advertit, com vulguem dir-ho, a Belén Esteban: «No sé qui ha de tenir cura: tu o jo, que fa vint anys que estic callant la veritat. I la veritat només té un camí. I no és el teu». A més, ha afegit: «Entenc que la teva ment, intranquil·la per tot el que has fet malament, et deixi convèncer que escric alguna cosa per tu. Tu no m'importes. Espero que et quedi clar, després d'això. No m'importeu ni tu ni la teva colla de 'palmeros'».

La María José més dura

Si aquestes paraules ja deixen en evidència a la muller de Jesulín, no són les úniques, i és que també li ha dedicat a Belén Esteban més comentaris que resulten molt cridaners i sorprenents. Així, per exemple, li diu: «Estic desitjant portar-te al jutjat. T'ho juro per la meva vida. Així que pensa en el que puguis guanyar o perdre. Que sé que no t'agrada que et toquin la butxaca, maca».

A més, suma noves advertències a la col·laboradora de 'Sálvame': «De dona a dona: no em provoquis, insultis o amenacis. Ni a mi ni als meus. Vint anys mamant d'una teta que no et pertany només perquè ets fàcil de llengua i una ximple que no veu més enllà de guanyar diners a costa dels altres».

A aquests insults ha afegit els de 'princesa barata' i després la carta l'ha acabat de forma molt contundent: «Més volguessis tu ser Caputxeta, sota babau. No aprendràs a la vida. Atentament: la mare dels fills de Jesús Janeiro Bazán, la seva dona i la que podria acabar amb tu i tota la teva farsa. Creu-me».

Les conseqüències de la carta

Aquesta carta de María José Campanario ha provocat que Belén Esteban hagi parlat de forma pública a 'Sálvame'. Allà li ha demanat a la que la deixi en pau i que no intenti treure mentides del passat a la llum. És més, li ha indicat que si ho fa no només prendrà mesures legals sinó que també anuncia que trauria informació que guarda al seu mòbil i que deixarien en molt mal lloc a ella i al seu marit.

Jesulín, per la seva banda, no s'ha manifestat sobre els fets, ja que ha preferit guardar silenci, fet que suposa que donaria suport a les paraules de la seva dona. No obstant això, sembla que en privat s'ha sentit molt molest per la situació i li ha demanat que deixi de parlar sobre els fets. Precisament per tot això, Campanario ha decidit tancar l'assumpte.

Això sí, ha donat a conèixer a la periodista Beatriz Cortázar que «sobre el tema no tinc més a dir. Els meus advocats estan portant-ho tot. La meva carta es va publicar en una xarxa social meva, privada, i algú la va filtrar. I es va publicar com a resposta a una amenaça. Res més». En concret, ha exposat que la va realitzar per un comentari que va fer Belén Esteban en televisió pel qual es va sentir atacada.


Comentaris

envia el comentari