Julia, la germana d'Andrea Janeiro i filla de Jesulín que ho 'peta' a les xarxes

En un parell de setmanes, la jove complirà 18 anys i podrà escollir si serà una figura pública

El destre Jesulín de Ubrique amb la seva esposa, María José Campanario
Julia, la filla de Jesulín i Campanario, podria optar per convertir-se en una figura pública | EP

Encara que Andreíta és la filla més mediàtica de Jesulín d'Ubrique, la veritat és que no és l'única filla del torero. El que fos parella de Belén Esteban té actualment altres dos fills, fruit de la seva relació amb María José Campanario. Fins al moment, mai havien despertat interès per a la premsa, no obstant això, la discussió entre l'odontòloga i la col·laboradora els ha posat en el focus mediàtic.

Mentre Andreíta es desbanca per complet de la família Janeiro, els dos fills petits del torero van suscitant cada dia més curiositat a l'espera que tots dos compleixin els 18 anys per a decidir si volen parlar públicament de com han viscut ells els constants conflictes entre els seus pares i la de Sant Blas. La veritat és que no quedaria molt perquè un d'ells s'assegués en un plató de televisió, ja que Julia complirà 18 anys en tot just un parell de setmanes.

Julia, la filla major de Campanario i Janeiro

Julia tan sols té 17 anys. No obstant això, les seves xarxes socials ja acumulen un total d'11.000 seguidors. Malgrat que riu de l'opció de fer televisió com ja ho han fet Isa Pantoja o Alejandra Rubio, la veritat és que la jove té el perfil d'Instagram obert i en ell acostuma a pujar diverses fotografies pujades de to.

«Tant de bo Julia Janeiro, que en dos mesos fa 18 anys, es converteixi en una 'dark' Campos que comenci a anar a platons i posar a l'Esteban verda. El meu cap en mode venjança com en les sèries. L'heroïna que Espanya necessita contra King Kong», escrivia un usuari de Twitter, una cosa a la qual aquesta responia: «M'haig de riure, ho sento».

La veritat és que, per a no voler protagonisme, la filla de Jesulín d'Ubrique i  germana d'Andrea Janeiro presumeix de cos i no perd l'oportunitat de guanyar seguidors en les seves xarxes socials. Des que esclatés el conflicte entre la seva mare i Belén Esteban, la jove ha passat de tenir menys de mil seguidors a sobrepassar els 10.000. A més, mentre abans tenia les xarxes privades, ara la jove les té a la vista de tot el món, demostrant que no li importa que parlin d'ella i que especulin sobre una possible trobada amb la seva germana gran, Andrea Janeiro.

Segons es pot veure en les seves xarxes socials, la moda i el maquillatge són les seves grans passions. La filla de María José és una apassionada de la roba en blanc i negre i també de les fotos en aquest color. Ungles llargues, cabells llargs i semblant seriós... així és Julia Janeiro Campanario en les seves xarxes socials. A més, cal destacar que la jove té fins i tot un perfil en Vinted, la plataforma de compra i venda de segona mà, on acostuma a pujar tota la roba que ja no utilitza.

Belén Esteban i Maria José Campanario, enemigues íntimes

A mesura que avança el conflicte entre la 'princesa del poble' i l'actual parella de Jesulín d'Ubrique, també va pujant el nombre de seguidors de Julia en les seves xarxes socials. I és que fa menys d'una setmana que l'odontòloga publicava una carta en el seu perfil de Facebook en la qual arremetia contra Belén anomenant-la «princesa barata»  o «Caputxeta», a més de parlar sense embuts sobre la relació que la de Sant Blas manté amb Miguel Marcos.

Unes paraules que no asseien res bé a la col·laboradora de 'Sálvame', que no dubtava a respondre fil per randa la carta de María José Campanario. «Estic farta de les teves amenaces, però saps una cosa? Estic curada. Espero que et curis de la maldat que tens. Et desitjo que siguis la meitat del feliç que sóc jo amb la meva família. I a la nena ni la toquis. Ni l'anomenis. Tu no. No tens ni puta idea ni la coneixes. Ni tu ni el seu pare», sentenciava Belén.

Ara caldrà esperar per a conèixer si Julia decideix sortir en defensa de la seva mare públicament o si, per contra, prefereix guardar silenci igual que ho està fent la seva germana Andrea.


Comentaris

envia el comentari