Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana rep un missatge que posa gelós el seu marit

La presentadora està encantada amb les mostres d'afecte que ha rebut

Dissabte passat, Ana Rosa Quintana va reaparèixer en públic després d'un temps allunyada de la primera línia mediàtica. Encara està de baixa, recuperant-se del càncer de mama que li van diagnosticar l'octubre passat. Tot i això, no es va voler perdre la festa de final de temporada que va organitzar la seva productora.

Va reunir tots els companys que formen part de la família d'Unicorn Content. Entre ells, hi havia el seu inseparable Joaquín Prat, Patricia Pardo i Sonsoles Ónega, entre d'altres. I va sorprendre tothom amb un canvi de look més que notable: portava el cabell molt curt i tenyit de ros platí.

Ana Rosa ha estat set mesos apartada de la televisió, però en cap moment no ha perdut el contacte amb els companys, que diàriament s'han preocupat per com evolucionada. Fins i tot ha dit que està sorpresa per totes les mostres constants d'afecte que ha rebut.

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb els seus companys de productora.
Ana Rosa es va retrobar amb els seus companys | GTRES

Tant en públic com en privat, els periodistes de la casa no han parat d'enviar-li missatges d'ànim. I els col·laboradors també s'han recordat molt d'ella. Alessandro Lequio, per exemple, fa poc va fer una publicació a Instagram dient que confiava a tornar-la a veure a la feina molt aviat i li va dedicar unes paraules molt emotives:

«Tornarà amb més força i ganes que mai», comença dient el missatge. «I arribarà en un moment fonamental per a Espanya, en què té molt a aportar», assenyalava.

També va destacar tot el que li aporta la comunicadora. «A nivell personal, necessito que torni, per la seguretat i la força que em dona», va dir. Igualment, manifestava: «Sincerament, crec que ella ja en té ganes».

Deixava clar que Ana Rosa Quintana és una persona molt important a la seva vida. No només són companys, també són bons amics des de fa molts anys.

A principis de novembre de l'any passat, la presentadora va comunicar en directe que s'hauria d'apartar un temps de la televisió. «Avui parlaré de mi. Normalment no falto mai a la cita diària amb vosaltres, ni tan sols en pandèmia», apuntava.

Continuava dient: «Us estic tan agraïda per haver-me portat fins aquí, que he de compartir amb vosaltres el més dur que m'ha passat a la vida». I va comunicar que es retirava «una temporada, que espero que no sigui molt llarga».

Va anunciar que li havien trobat un carcinoma a una mama. I Alessadro Lequio no va trigar a desitjar-li que es recuperés aviat a través. «Avui és un repte, però demà serà un èxit», li va recordar en un missatge d'Instagram.

Ana Rosa Quintana sempre ha sigut molt optimista

Ana Rosa Quintana sempre s'ha caracteritzat per tenir una gran vitalitat i per ser molt positiva en els pitjors moments. El maig passat confirmava que ja l'havien operat. «Crec que ho hem superat, ja ho veurem», afegia.

En l'última intervenció que va fer davant dels mitjans es va mostrar radiant, amb ganes de tornar a la feina i envoltada del seu equip, del qual se sent molt orgullosa. «Han fet una tasca impressionant. Tinc la tranquil·litat de dir que el programa va sobre rodes», va destacar.

Ana Rosa Quintana i Lequio
Alessandro Lequio troba molt a faltar Ana Rosa Quintana | Catalunya Diari

I en algun moment també es va sorprendre per la quantitat de missatges d'ànim que rebia. «He sentit l'afecte de tots els companys, ha estat impressionant. Cada dia, tots, tots, fins a l'últim redactor, la sastressa, el regidor», enumerava amb orgull.

Ana Rosa ja té la ment posada a la temporada vinent. Confia que al setembre tornarà a Telecinco.