Primer pla de Mario Vaquerizo amb el rostre seriós

Mario Vaquerizo confirma el que tothom calla sobre el seu divorci amb Alaska

Mario Vaquerizo està en una situació compromesa

Mario Vaquerizo va conèixer Alaska fa més de 20 anys i des del primer moment es va adonar que n'estava enamorat.

Van començar treballant junts, però aviat van decidir fer un pas més i van anunciar la relació als quatre vents. Aleshores, la cantant ja era una de les cares més reconegudes del país, així que el romanç va tenir molta repercussió.

Mario Vaquerizo ha reconegut que està profundament enamorat d'Alaska i farà tot el possible per no separar-se'n mai. El problema és que els rumors de crisi sonen cada cop amb més força, malgrat que els seus amics ja els han desmentit. Topacio Fresh, una de les grans amigues de la parella, assegura que el matrimoni està millor que mai.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska posant junts a un photocall
La parella es va conèixer treballant. | Europa Press

Mario sempre ha estat molt sincer i en una ocasió va reconèixer el que tots intenten callar: té massa afició per l'oci nocturn. La seva dona va declarar en una entrevista que aquesta passió va posar en perill la relació, però li va fer saber i tot es va solucionar. Tot i això, la pau no dura per sempre i hi ha molts periodistes que asseguren que els problemes han tornat.

Mario coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle i sap que el seu presumpte divorci és a la boca de tothom. La premsa ha començat a investigar i ha descobert coses que el seu propi cercle ha afirmat, com per exemple el patrimoni que té amb Alaska. Són propietaris de diversos habitatges situats a les millors zones de Madrid, ja que els encanta comprar i decorar cases.

Vaquerizo va reconèixer el que els seus amics intenten silenciar sobre el divorci: en cas de separar-se haurien de repartir moltes coses. Tenen diverses empreses junts i una col·lecció d'art que podria ser l'enveja de qualsevol col·leccionista. De moment no hauran de fer comptes, ja que els seus amics han promès que no hi ha cap problema entre ells.

Mario Vaquerizo ha pres una decisió

Mario té una relació fantàstica amb la premsa del cor, tot i que sempre ha estat sotmès a molta pressió. En una de les últimes entrevistes va deixar clar que la crisi matrimonial era cosa del passat i que ja no tenia cap problema amb Alaska. «Fa 22 anys que estem junts, la nostra relació segueix molt viva, igual que l'amor i el desig».

Mario Vaquerizo i Topacio Fresh
Mario Vaquerizo sap que la seva amiga Topacio ha explicat la veritat. | GTRES

Vaquerizo s'ha adonat que les seves explicacions no serveixen de res, per això ha pres una decisió: no continuarà pronunciant-se. S'estima més esperar que el públic descobreixi la veritat amb el pas del temps. No té intenció de divorciar-se, així que els periodistes que ho han afirmat quedaran retratats.

Topacio Fresh, en un to molt amable, ha intentat tancar l'assumpte assegurant que «és una mamarratxada totalment falsa». Ha promès que els seus amics estan bé, que passa molt de temps amb ells i que no ha notat res. L'únic que passa és que hi ha periodistes que estan entossudits a separar-los, però no ho aconseguiran.

Mario Vaquerizo revela el secret d'Alaska

Mario entén que el seu matrimoni generi interès, però està cansat de desmentir certs rumors. Una vegada va revelar el secret de la seva dona: té tanta paciència perquè tots dos són molt independents. Gràcies a aquesta virtut han aconseguit superar totes les pedres que s'han trobat al camí, no hi haurà ningú capaç de separar-los.

«Tenim un univers comú, però també els nostres propis mons en què no necessàriament participa l'altre». Vaquerizo va intentar deixar clar amb aquestes declaracions que havien aconseguit tenir un equilibri molt bo i que no hi renunciarien.

La seva separació revolucionaria la premsa del cor, però afortunadament tot són rumors. El cantant ha confirmat allò que molts periodistes volen callar: el divorci és completament fals.