Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana revela en directe que ja ha arribat el final

Ana Rosa Quintana comunica una última hora que entristeix l'audiència

Ana Rosa Quintana va oferir ahir una notícia d'última hora que afecta un dels casos d'assassinat que més segueix commocionant tothom. El programa de Ana Rosa va comptar amb la presència d'Antonio del Castillo, el pare de Marta del Castillo, que va explicar la decisió que ha pres la justícia.

Com va avançar Ana Rosa, 13 anys després de l'assassinat de la jove sevillana, la justícia ha decidit arxivar la recerca del cos. Es donen per acabades les feines de recerca, tancant així la porta a la família de poder recuperar les restes de Marta.

Ana Rosa Quintana, commocionada després de saber què ha passat

Ana Rosa va voler sentir de primera mà la reacció de la família de Marta del Castillo després de l'última decisió presa pel que fa al cas del seu assassinat. Per això, la presentadora va poder comptar amb el testimoni del pare de la jove assassinada que es va mostrar consternat per la notícia.

Saber que ja no es buscaran les restes de la seva filla ha estat un cop dur per a tota la família, que continua sense poder descansar. L'únic que volien era trobar el seu cos per poder enterrar-la i tenir un lloc on plorar la seva mort.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana parla amb el pare de Marta del Castillo i comunica la decisió del jutjat. | MEDIASET
 

L'Audiència de Sevilla els comunicava que ja ha passat massa temps i que, per tant, la recerca de Marta es donava per finalitzada. Tampoc van admetre que els mòbils de Miguel Carcaño i Marta fossin investigats, per saber si així podrien consolidar més el cas de la seva mort.

«Tota la feina que s'havia fet pel que fa als mòbils, que faltava poc per acabar, ara no val per a res», lamentava Antonio. Era l'única carta que tenien per aprofundir en els fets, però la decisió de la justícia els impedeix continuar endavant.

Captura d'Ana Rosa Quintana parlant amb el pare de Marta del Castillo.
Antonio parla amb Ana Rosa i li confirma que se suspèn la recerca del cos de la seva filla. | Telecinco
 

«Tot el que entri sobre el cas de Marta del Castillo al Jutjat de Sevilla ha prescrit, ha caducat, segons l'Audiència i el jutge», explicava. Ana Rosa Quintana escoltava amb atenció les paraules d'Antonio i es preguntava què passaria si arribessin noves informacions sobre el que va passar aquell 24 de gener del 2009.

«Quines conseqüències tindria això?», va preguntar Ana Rosa. «Entraria com un cas nou, ho agafaria un jutge d'instrucció i, possiblement, arxivaria la causa, perquè està tancat judicialment», va manifestar el pare de Marta. «Però per a nosaltres no, seguirem buscant i tenim bones opcions», afegia.

Ana Rosa Quintana s'assabenta que hi podria haver alguna cosa més

Ana Rosa estava molt atenta a les paraules d'Antonio i comprenia el cop dur que suposa per a la família la cancel·lació de la recerca de Marta. Per això va voler saber si tenien planejada alguna cosa per seguir endavant.

«Quin camí emprendreu?», va preguntar la presentadora al pare de la jove sevillana. «Anirem al Constitucional, com sempre hem seguit les regles del joc, anirem endavant fins on ens marqui la llei», ha comentat.

Imatge d'Ana Rosa Quintana presentant el seu programa el dia de la seva tornada
Ana Rosa Quintana sap que la família no pararà fins a trobar les restes de la noia. | Mediaset

 

La periodista no va poder amagar la seva sorpresa perquè no va entendre per què els mòbils no s'havien investigat abans. «Em crida l'atenció», va manifestar Antonio. Va ser llavors quan l'entrevistat va assegurar que va ser gràcies a un company del programa que el jutjat va admetre revisar-los.

No obstant això, després de prendre la decisió es va fer enrere. «Jo penso que darrere hi ha hagut d'haver alguna cosa més, que un jutge es retracti de la seva paraula anteriorment dita d'un dia per l'altre...», va deixar caure.

Abans de finalitzar l'entrevista, Antonio va voler mostrar el seu descontentament sobre com es va portar el cas de la seva filla. «Comencem amb una mala investigació per part policial i continuem amb una mala instrucció per part judicial», ha opinat. «Aquí els únics perjudicats som nosaltres», va sentenciar mentre Ana Rosa li donava la raó i enviava ànims a la família.