Primer pla d'Esther Doña.

Esther Doña posa en perill la seva feina amb una traïció a Sonsoles Ónega

Esther Doña no va ser l'única que el jutge Pedraz va deixar per missatge de text

En els darrers dies, Esther Doña no ha parat d'acaparar titulars en alguns mitjans. El motiu? Doncs, la seva controvertida entrevista a l'exitós programa d'Antena 3, Y ahora Sonsoles, on es va sincerar com mai sobre la seva polèmica relació amb Santiago Pedraz.

Cal recordar que a l'estiu d'aquest any, la vídua de Carlos Falcó va protagonitzar una exclusiva al costat del jutge per a la revista ¡Hola! en què anunciaven el seu compromís matrimonial després d'un any de relació. Per descomptat, tots dos es van mostrar feliços per aquesta nova etapa que viurien junts.

Tot i això, de la nit al dia tot es va acabar torçant. Sí, perquè el de Salamanca va trencar el festeig que tenia amb la model de forma inesperada a través d'un missatge de text. «La nostra relació és impossible, parlem algun dia. Cuida't, petons», va ser el que li va escriure.

Des de llavors, no hi va haver cap altre missatge. Això sí, sembla que aquest sol ser el modus operandi de l'ex-xicot d'Esther Doña, cosa que acaba de sortir a la llum.

Pla general d'Esther Doña al programa 'Y ahora, Sonsoles'
Esther Doña sap que no ha estat l'única víctima de Pedraz | Antena 3

Esther Doña, testimoni de la confessió de l'ex de Santiago Pedraz: «Em va enviar un 'mail' i va desaparèixer»

Va ser el 3 de novembre passat quan Esther Doña va trencar per primera vegada el seu silenci a la televisió. I ho va fer de la mà del programa del moment, Y ahora Sonsoles, que tan bons números en audiència està aconseguint.

Sens dubte, les declaracions de l'exmadrastra de Tamara Falcó a l'espai vespertí no van deixar indiferent ningú. «Aquest matrimoni hauria estat absurd perquè érem persones totalment diferents. No teníem gaires coses en comú», va començar dient.

«Va ser un any de relació, no convivíem, quan ens vèiem tot era bonic. Aquest estiu ha estat molt intens i hem passat molt de temps junts. I de vegades quan passes tant de temps junts és quan notes les diferències», explicava.

Però, tal com va confessar la malaguenya a la presentadora, el que més va témer de la seva relació amb el jutge Pedraz va ser que acabés com les relacions anteriors. «Li vaig dir diverses vegades que, si algun dia la nostra relació no funcionava, que ho fes bé, que no fes el que ell sol fer», deia.

«Ja havia trencat altres relacions de manera similar. Sembla que aquesta és la seva manera d'actuar», revelava. De fet, ni ella mateixa va pensar que qui va ser el seu promès va posar punt final a la seva història d'amor amb Sylvia Córdoba mitjançant correu electrònic.

L'advocada feia tres anys que estava amb el de Salamanca i mantenien una relació molt consolidada. Bona mostra que tot marxava d'allò més bé entre ells dos va ser perquè van estar a punt de donar-se el 'sí, vull', com l'Esther Doña amb ell.

I, per si no n'hi hagués prou, fins i tot acabaven de comprar un habitatge d'alt prestigi, del qual la mateixa Córdoba se'n va haver de fer càrrec en solitari un cop trencat el festeig.

Foto de Santiago Pedraz i Esther Doña.
El jutge va trencar definitivament la relació amb Esther Doña mitjançant un missatge de text | Europa Press

Esther Doña, decidida a oblidar al jutge Pedraz

Tot i que Esther Doña està decidida a no enamorar-se novament, almenys de moment, el cert és que no va dubtar a revelar a Sonsoles Ónega el tipus d'home amb què vol estar en un futur.

«Si un dia conec una altra persona, perquè arribarà, encara que ara no tinc ningú ni ganes, si a aquesta persona li agraden les càmeres, no passarà res. No hi arribarem mai res». Després d'aquesta confessió, la presentadora no va dubtar a formular-li la pregunta següent.

«Vols un home discret. És lleig si dic (una futura parella) que no vulgui treure profit de la teva posició? És lleig que jo ho digui?», li preguntava. «Jo no diré res, em disculparàs», li responia incòmoda.