Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Alba Santana.

Alba Santana revela què succeeix amb l'herència de Mila Ximénez

Alba Santana es va mostrar molt emocionada en la trobada amb Jorge

Alba Santana va tornar ahir del seu parador per conèixer l'obra de l'amic de la seva mare, Jorge Javier. Va presentar el llibre Antes del olvido, una carta d'amor a Mila Ximénez, tal com ha explicat el presentador. A la seva portada per a Lecturas ha confessat que «la pèrdua de Mila em va deixar mort en vida»: tots dos eren millors amics, gairebé com a família.

Era el seu noi, així ho defineix Jorge quan parla de la seva difunta companya. El llibre tracta moltes de les anècdotes que tots dos van compartir junts i totes tenen l'aprovació d'Alba Santana, ja que va ser la primera a llegir aquestes pàgines. «M'ha costat cinquanta-dos anys i mig escriure Antes del olvido. Mila, si no te n'haguessis anat, potser no ho hauria escrit. Perquè des d'on estiguis m'has ajudat a acceptar-me d'una vegada per totes i espero que per sempre», ha confessat als seus seguidors a Instagram.

Alba Santana dona les gràcies a Jorge per aquest llibre tan emotiu

Alba Santana no va poder acudir al Teatro Nuevo Alcalá de Madrid a la presentació, però hi van ser figures tan conegudes com ara Lydia Lozano, María Patiño o Terelu Campos. Alba, d'altra banda, va entrar per telèfon i va parlar amb Jorge mentre tots dos s'emocionaven amb les paraules de l'altre.

«Jorge, volia desitjar-te tota la sort del món en aquesta nova aventura. Sigues l'afecte que has posat a aquest llibre, sobretot el dol que hem passat, perquè és una persona que ha deixat un buit enorme. No només a mi com la seva filla, sinó a tots els seus amics, la gent que l'estimava», va expressar ahir Alba Santana.

La filla de Mila va voler donar-li les gràcies perquè aquest llibre servirà els seus fills per conèixer la seva àvia. «Sé que quan els meus fills siguin més grans els llegiré certs fragments de la seva àvia perquè per mi és molt important que els seus nets sàpiguen com era». Jorge no va dubtar a respondre així: «Espero haver aconseguit que la gent sàpiga com era i com és Mila, perquè encara la tenim molt present».

Jorge Javier a 'Sálvame'
Alba Santana parla en directe amb Jorge Javier sobre el seu nou llibre. | TELECINCO

Alba Santana també va parlar de l'herència que li van deixar els seus pares. «M'he trobat amb quantitats de diners que em semblen innecessàries. L'herència que m'han deixat és la petjada que han deixat a la gent que els ha estimat i que ells han estimat». Estava clar que parlava de Jorge Javier i el presentador no podia evitar emocionar-se. «Sé com eres d'important per a la meva mare i que ella ho era per a tu, la relació tan especial que teníeu. M'alegro que ho hagis pogut plasmar en aquest llibre i espero que a la gent li agradi».

Alba va confessar que des que va morir no ha pogut tornar a veure Sálvame

Al final, el presentador volia que Alba Santana es quedés amb un bon record, per això li ha dit: «els últims vint anys de la teva mare han estat absolutament apoteòsics». A més, Jorge no ha pogut evitar recordar les converses que tenia amb Mila quan ella recordava Alba. «Jo he viscut moments de tantíssim amor, afecte i admiració, era meravellós escoltar Mila parlar de la seva filla».

Jorge va acabar dient-li que havia d'estar superorgullosa i havia de ser conscient de l'amor que tenia la seva mare per ella. «Has estat sens dubte la seva obra més gran. Tant de bo això et pugui servir una mica de consol».

A més a més, Alba Santana va confessar a Jorge que des que va morir Mila no ha pogut tornar a veure Sálvame. «Em costa molt veure el vostre programa, jo ja no el puc veure sense ella, espero que ho entengueu».

Finalment, el presentador se'n va acomiadar amb unes paraules boniques: «T'estimo molt i sento que la teva mare em diu que he d'estar al teu costat i que t'he de portar de la maneta. Farem aquest camí junts».