Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin se n'afarta i confirma l'alarmant rumor de la seva mare

Irene Urdangarin vol que aquest problema s'acabi una vegada per totes

Irene Urdangarin ja no pot més amb tots els rumors que envolten la seva família i ha decidit confirmar una de les informacions sobre la seva mare que els últims dies ha sonat amb més força.

No hi ha cap mena de dubte que la neta del rei emèrit viu una de les etapes més complicades de la seva vida. I és que des que va sortir a la llum la relació del seu pare amb Ainhoa Armentia s'han convertit en una de les famílies més perseguides pels mitjans de comunicació del país.

Muntatge fotogràfic d'Iñaki Urdangarin i la seva filla, Irene
Irene Urdangarin s'assabenta de tots els detalls sobre la nova relació del seu pare. | CatalunyaDiari
 

Tot i els rumors de crisi entre Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin, no va ser fins a la publicació de les primeres imatges d'aquesta parella quan es va confirmar la ruptura del matrimoni. Ara, i en comptes de continuar amagant-se, el pare d'Irene Urdangarin ha decidit presumir de xicota durant les vacances d'estiu.

Fa una mica més d'un mes, l'exduc de Palma es va deixar veure amb la seva nova parella sentimental gaudint d'un romàntic dia de platja on, aliens a la presència dels paparazzis, van desfermar la seva passió.

D'aquesta manera, el progenitor d'Irene Urdangarin i Ainhoa Armentia van aconseguir oblidar-se durant unes hores de tots els problemes que envolten l'excunyat de Felip VI.

Però, quan pensava que els conflictes judicials amb Cristina de Borbó s'havien acabat, l'exjugador d'handbol s'ha assabentat de l'última condició que li ha posat qui encara és la seva dona per signar els papers del divorci.

Irene Urdangarin vol que els problemes s'acabin

Irene Urdangarin només vol que la pau torni a regnar a casa seva. Per això, el seu desig més gran és que els seus pares per fi arribin a un acord amb el seu divorci, encara que, perquè això passi, un dels dos hagi de cedir.

Fa tot just unes hores, el portal de notícies Informalia ha revelat en exclusiva la condició indiscutible que la germana del rei hauria imposat al seu encara marit per posar punt final al seu matrimoni.

Muntatge de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin.
La mare d'Irene Urdangarin posa una condició per signar els papers del divorci. | CatalunyaDiari
 

Segons aquest mitjà de comunicació, l'exduquessa de Palma hauria expressat a Iñaki el seu desig que Irene Urdangarin i els seus germans tinguin el mínim contacte amb la seva nova parella sentimental.

I, tot i que Cristina de Borbó estaria molt interessada que aquest tema se solucionés amb la màxima rapidesa possible, no està disposada que cap dels seus fills mantingui una relació amb Ainhoa.

«Cristina és la més interessada a signar el document i la que posa presses per deslligar-se d'una vegada per totes del marit infidel», asseguren des del portal de notícies.

Tot apunta que la mare d'Irene Urdangarin estaria molt molesta per com han tingut lloc les coses. I, encara que fa uns mesos es va parlar d'una possible reconciliació del matrimoni, avui ja se sap que cadascú ha seguit camins separats.

Durant una de les tertúlies d'El club social a Ana Rosa, la periodista Paloma García-Pelayo va assegurar que la germana del rei no ha tingut mai res en contra de l'actual parella de l'esportista.

«A la infanta Ainhoa no li importa gens, podria ser qualsevol altra dona, només li fa mal la infidelitat», va assegurar la col·laboradora de Mediaset.

Irene Urdangarin amb la seva mare, la infanta Cristina
Irene Urdangarin només vol que aquest problema s'acabi. | GTRES
 

Sobre l'acord de divorci, se'n sap ben poca cosa. Però el que sí que ha transcendit a la premsa social del país és la clàusula que parla d'una possible pensió compensatòria.

Finalment, els pares d'Irene Urdangarin han arribat a un acord que eximeix la infanta Cristina d'enviar una pensió compensatòria a Iñaki Urdangarin. Per part seva, l'exjugador d'handbol tampoc no té l'obligació de pagar la manutenció dels seus fills.