Foto d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana revela en directe l'estat real de Kiko Rivera

Kiko Rivera, internat a l'hospital després de patir un ictus

Kiko Rivera té tothom molt pendent del seu estat de salut després de patir un ictus aquesta matinada, cosa que el portava a ingressar immediatament a l'Hospital Virgen del Rocío, a Sevilla. Des de llavors, són pocs els detalls que es coneixen, començant perquè les properes hores serien decisives per a ell i la seva evolució. A més, es trobaria en una planta especialitzada a la qual només tindria accés una persona, concretament la seva dona Irene Rosales.

Tot i això, la resta de la família també està molt pendent del seu estat, tant la seva germana Isa com la seva cosina Anabel Pantoja i, per descomptat, Isabel Pantoja, que ja estaria al corrent i es plantejaria desplaçar-se a l'hospital per estar a prop del seu fill en aquests moments complicats.

Primer pla de Kiko Rivera.
Kiko Rivera, ingressat d'urgència després de patir un ictus | GTRES

Antonio Rossi era, des d'El Programa de Ana Rosa, l'encarregat d'informar sobre el veritable estat de Kiko. Segons les seves paraules, el DJ es troba estable de moment, ja que l'ictus ha estat agafat a temps i no ha afectat una zona important del cervell.

Antonio Tejado també s'ha posat en contacte amb el programa i ha volgut tranquil·litzar els ànims fent entendre que la situació no és greu, segons el que li han transmès des de l'entorn proper al fill de Pantoja. 

També ho confirmava Antonio Rossi, donant a entendre que Kiko «ha tingut sort, perquè han confirmat que ha estat un ictus que afectava una zona molt petita. [...] Tot indica que si segueix evolucionat igual que les darreres hores, fins i tot podria rebre l'alta demà mateix», explicava.

El preocupant estat de Kiko Rivera després de patir un ictus

Per tant, es confirma que dins del que és dolent, el DJ es manté estable, encara que la família demana prudència.

Els comentaris en xarxes des que va sortir la informació a la llum no han parat d'augmentar, des d'aquells que li desitgen el millor, fins a alguns que insinuen que s'ho té merescut pels excessos. «Per molt malament que us pugui caure Kiko Rivera, riure's del que li ha passat perquè no es cuidava, es drogava i tal, és de ser força miserables», sentenciava una usuària.

«De veritat, estic llegint alguns comentaris sobre Kiko Rivera que em deixen glaçada. Alegrar-se d'una cosa tan greu en un home tan jove em sembla realment fastigós», apuntava una altra.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Kiko Rivera sap que Irene Rosales, la seva dona, li fa costat | GTRES

«Tant se val si et cau millor o pitjor. Alegrar-se que una persona estigui tan greu és vomitiu. Tant de bo es recuperi», li desitjava al fill d'Isabel Pantoja.

Les crítiques també anaven dirigides directament al tracte que ElPrograma d'Ana Rosa li ha donat a la situació. «A Kiko Rivera li dona un ictus i a Ana Rosa es dediquen a dir que això li ha passat per la mala vida que porta», denunciaven a Twitter.

«De veritat, que aquestes coses passen, que òbviament hi ha factors que augmenten les possibilitats, però per molt sa que siguis i moltes cures que tinguis, et pot passar».

La veritat és que Rivera ja s'ha emportat diversos ensurts de salut durant aquests darrers anys, i és que pateix de gota, a més d'haver estat diagnosticat amb diabetis recentment.

Això, sense comptar amb els problemes que li ha donat la banda gàstrica per controlar el seu pes, que el portava a ser intervingut d'urgència fa tot just uns mesos. Ara, queda esperar per veure com l'artista continua evolucionant durant les pròximes hores, que insisteixen que seran crucials.