Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana revela per error qui és la xicota real de Joaquín Prat

Ana Rosa Quintana molt feliç després de la tornada del seu company

Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat són, sens dubte, el tàndem perfecte. Durant molts anys, han mostrat la seva gran complicitat: ells saben fer televisió millor que ningú. En els darrers dies, el presentador s'ha absentat per prendre's un descans i ara ha tornat més fort que mai. El darrer dimarts Prat tornava a El Programa de Ana Rosa i es retrobava amb «la cap». El popular presentador s'ha pres unes vacances breus i Colòmbia ha estat la destinació escollida per desconnectar dels focus. A més a més, no ho ha fet sol, tothom sap que el presentador torna a tenir el cor ocupat.

Ana Rosa Quintana revela el nou amor de Prat

Joaquín Prat és la mà dreta d'Ana Rosa Quintana. Tots dos fa anys que treballen junts i no hi ha dubte que tenen molt bona relació. La gran confiança que es tenen l'un per l'altre els permet fer broma moltes vegades en directe i enviar-se alguna indirecta.

Prat fa anys que es dedica als mitjans de comunicació, però li agrada mantenir un perfil mediàtic baix. Sempre ha optat per mantenir la vida personal lluny de la privada. Aquesta vegada ha estat Ana Rosa Quintana qui ha deixat entreveure clarament que el cor del seu company està ocupat.

La presentadora ha fet gala del gran sentit de l'humor i, quan ha presentat Prat, no ha pogut fer un afectuós acudit: «Joaquín amb un color que és un insult en aquests moments… però estàs molt maco», deia la periodista fent referència al bronzejat de les vacances. Joaquín també responia en to d'humor: «Un color molt colombià».

Foto de Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana al plató
Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat tenen molta complicitat. | Mediaset

Ana Rosa Quintana sabia que Prat no se n'havia anat sol de vacances i que es troba en un núvol amb la seva nova xicota, per la qual cosa li va preguntar: «Feia molt de sol?». I Prat ràpidament va intentar sortir d'aquí responent de manera concisa: «Una mica…». Ana Rosa es va adonar que Prat ho estava passant malament, així que va intentar tancar la conversa: «Bé, espero que hagis descansat, això és el més important».

Prat hauria aprofitat molt bé aquests dies per relaxar-se i oblidar-se una mica de la feina. A més, estem segurs que aquest viatge haurà consolidat encara més els fonaments d'aquesta nova relació.

Joaquín Prat torna a trobar l'amor després del divorci

El 2021 el presentador va anunciar el final del seu matrimoni amb Yolanda Bravo després de 12 anys de relació. Per a Prat no va ser gens fàcil gestionar aquesta situació, ja que alguna vegada havia afirmat que Bravo era la dona de la seva vida. No obstant això, fa només uns mesos, els rumors que havia tornat a trobar l'amor van sonar amb força.

La revista Diez Minutos va treure a la portada unes fotografies on sortia d'allò més acaramel·lat al costat de Natalia Barrilero. El company d'Ana Rosa Quintana no va voler confirmar ni desmentir-ho, però la veritat és que estan junts i la relació va vent en popa. 

Prat està cada cop més enamorat i així ho ha volgut mostrar en una fotografia al costat de la seva xicota durant aquest últim viatge. A la fotografia se'ls veu tots dos en blanc i negre i hi ha un text que diu: «Per mi… només tu». Certament, el presentador ha recuperat la il·lusió i ha tornat a creure en l'amor.